Steeksleutels

Op zoek naar goed handgereedschap? Het is dan zeker aan te raden om een kijkje te nemen in het assortiment van Burghouwt. Hier vind je niet alleen de beste kwaliteit gereedschap, maar schaf je dit ook aan voor concurrerende prijzen en betaal je nooit onnodig teveel. Heb je een steeksleutel nodig? Op deze pagina vind je het complete aanbod van steeksleutels en is het nog makkelijker om snel een keuze te maken. In de Burghouwt webshop kies je gegarandeerd voor kwaliteit: wij maken verstandig bouwen mogelijk voor iedere vakman. Ontdek ook wat onze keuze is voor de beste steeksleutel van dit moment.

Lees meer

Dit is het verschil tussen steeksleutels en moersleutels

Een steeksleutel is een ideale tool voor het vastmaken, losdraaien en aandraaien van bouten en moeren. Een steeksleutel heeft aan beide kanten een opening van diverse maten, waardoor de sleutel geschikt is voor meerdere klussen. Een steeksleutel wordt veel vergeleken met een moersleutel en er zijn zeker veel gelijkenissen. Toch zijn ze niet hetzelfde en zitten er wel degelijk verschillen tussen deze twee, waaronder:

  • Een steeksleutel heeft een vaste opening terwijl een moersleutel ingesteld kan worden op verschillende millimeters.
  • Een steeksleutel is gemaakt voor een specifieke maat waardoor je deze snel en direct kunt gebruiken wanneer nodig. Bij een moersleutel zal je eerst de tijd moeten nemen om deze in te stellen.
  • Een steeksleutel is op maat gemaakt waardoor de kans minder groot is dat je het materiaal beschadigd. Bij een moersleutel kan de hefboomlengte verkeerd zijn waardoor je een bout of moer beschadigd.

Burghouwt’s keuze in de beste steeksleutel

Burghouwt kiest voor Gedore als beste merk voor steeksleutels. Gedore is een merk dat een van de grote namen is als het gaat om gereedschap. Veel professionals kiezen dan ook voor de sleutels van dit merk, vanwege de zeer hoge kwaliteit. Een Gedore steeksleutel is verkrijgbaar in meerdere maten waardoor het voor iedere klus mogelijk is de juiste tool te gebruiken, zonder kans op beschadigingen. Van 6 tot 41 millimeter: de mogelijkheden in het assortiment van Gedore zijn eindeloos. Bij Burghouwt kun je dan ook altijd de juiste Gedore steeksleutel aanschaffen. Daarnaast is de goede prijs-kwaliteitverhouding een reden waarom Gedore Burghouwt’s keuze is voor de beste steeksleutel.

Kies voor verstandig bouwen met Burghouwt

‘Verstandig bouwen, samen met Burghouwt’ is onze slogan en daar zijn we trots op. Ook als het gaat om steeksleutels is het voor ons belangrijk om iedere vakman de beste kwaliteit te bieden, zodat het nog makkelijker wordt een klus op de juiste manier uit te voeren met het beste resultaat als gevolg.