Schroefsleutels

Bij Burghouwt staan we voor je klaar om je te helpen met het vinden van het beste gereedschap. De kwaliteit van het gereedschap is voor ons erg belangrijk: op deze manier dragen we bij aan verstandig bouwen. Verstandig bouwen, samen met Burghouwt is dan ook niet voor niets onze slogan. Ben je op zoek naar een goede schroefsleutel? Hier vind je een overzicht van alle schroefsleutels in ons assortiment. Benieuwd naar onze keuze in de beste schroefsleutel? Ook Burghouwt’s keuze vind je op deze pagina.

Lees meer

Alles over het gebruik van de schroefsleutel

Met een schroefsleutel ben je verzekerd van meerdere steeksleutels in één. Dit type sleutel is voorzien van een verstelbaar wormwiel: hierdoor is het mogelijk om de bekwijdte van de sleutel aan te passen. Het maakt hierbij niet uit welke maat de moer of bout in kwestie heeft: je past de schroefsleutel hier heel gemakkelijk op aan. Je hoeft daardoor alleen nog maar de schroefsleutel aan te schaffen, omdat je hiermee allerlei soorten bouten en moeren kunt losmaken. Allemaal verschillende moersleutels aanschaffen die hierdoor niet meer nodig.

Burghouwt’s keuze in de beste schroefsleutel

Burghouwt kiest voor Bahco als beste merk schroefsleutel. Bahco is een vooraanstaand merk dat al meer dan 130 jaar aan de top staat op het gebied van handgereedschap. Ben je op zoek naar een kwalitatieve schroefsleutel, dan is het zeker de moeite waard om te kijken in het assortiment van Bahco bij Burghouwt. Je vindt hier verschillende uitvoeringen van de schroefsleutel: hierdoor vind je altijd precies waar je naar op zoek bent. Ook zijn de schroefsleutels verkrijgbaar in diverse prijscategorieën. Daarnaast staat Bahco bekend om de goede kwaliteit. Dit is dan ook de reden dat Bahco Burghouwt’s keuze is voor de beste schroefsleutel.

De juiste schroefsleutel kiezen doe je zo

Wanneer je het assortiment van Bahco bij Burghouwt bekijkt, zie je meteen dat er verschillende soorten schroefsleutels verkrijgbaar zijn. Maar hoe weet je nu wat de beste optie is voor jouw klus? Hier vind je een overzicht van de belangrijkste aandachtspunten:

  • Materiaal: kijk goed naar het materiaal van de schroefsleutel. Een goed exemplaar is gemaakt van verchroomd staal en is daarnaast ook roestwerend behandeld. Hierdoor weet je zeker dat je nieuwe aanwinst lang meegaat.
  • Gebruiksgemak: een goede schroefsleutel is ook gebruiksvriendelijk. Kijk daarom naar het handvat en de greep: deze moet breed zijn en daarnaast ook prettig in de hand liggen.
  • Extra’s: kijk naar de kwaliteit van de sleutel, onder andere de minimale en maximale maten van de moeren die je hiermee los- en vastdraait, maar ook andere zaken zoals de aanwezigheid van maataanduiding, de draairichting van de schroef en de grootte van de bek.