Ringsleutels

Bij Burghouwt hechten we waarde aan twee zaken: verstandig bouwen en bouwen met oog voor mens en milieu. Dit is dan ook de reden dat we alleen topkwaliteit gereedschap aanbieden waarmee het voor jou nog makkelijker is om een klus op de juiste manier uit te voeren. En ook in je zoektocht naar goede ringsleutels is het belangrijk om te letten op kwaliteit. Wij geloven dat het gebruik van het juiste gereedschap ervoor zorgt dat je de beste resultaten behaalt. Bekijk hier alle ringsleutels in ons aanbod en ontdek wat Burghouwt’s keuze is voor de beste ringsleutel.

Lees meer

Ontdek alles wat je moet weten over ringsleutels

Een ringsleutel is de perfecte tool voor het los- en vastdraaien van bouten en moeren. Een ringsleutels is verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor je voor iedere bout of moer de juiste sleutel kunt gebruiken. Het is dan ook goed mogelijk om een kant-en-klaar set van ringsleutels aan te schaffen, zodat je altijd de juiste sleutel gebruikt en je klus nog sneller uit kunt voeren. Een ringsleutel heeft als belangrijkste voordeel dat je hiermee met veel gemak bouten of moeren losdraait: je hebt goede grip op de bout en dat maakt los- en vastdraaien heel veel makkelijker. Bij Burghouwt doen we er alles aan om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken in het uitvoeren van jouw klus.

Burghouwt’s keuze in de beste ringsleutel

Burghouwt kiest voor Gedore als beste merk voor ringsleutels. Het merk staat aan de top op het gebied van ringsleutels en menig professional heeft dan ook de tools van Gedore in de werkplaats liggen. Gedore ringsleutels zijn verkrijgbaar in uiteenlopende maten waardoor het heel eenvoudig is om alle bouten en moeren aan of los te draaien. En omdat de ringsleutels ook zijn gemaakt van zeer goede kwaliteit, weet je zeker dat je kiest voor de beste aankoop op lange termijn. Het merk biedt losse ringsleutels maar ook handige sets. Je bent zo meteen klaar om aan de slag te gaan met je klus. De vele mogelijkheden bij het merk zorgen ervoor dat Gedore Burghouwt’s keuze is voor de beste ringsleutel.

Hoe kies je de juiste ringsleutel?

Er zijn een aantal zaken waar je op moet letten in de aankoop van een goede ringsleutel. Hier lees je meer over de belangrijkste aandachtspunten:

  • Toepassing: bepaal eerst waar je de ringsleutel voor wilt gebruiken en of deze tool voor jouw klus de beste keuze is. Waar zitten de bouten en moeren en kun je hier met een ringsleutel goed bijkomen? Neem dit mee voordat je een aankoop doet.
  • Maat: natuurlijk moet de ringsleutel ook de juiste maat hebben zodat je hiermee de bout of moer in kwestie goed losmaakt. De sleutels gaan van 6 tot 22 millimeter.
  • Los of set: koop je een losse sleutel of ga je voor een set? In vrijwel alle gevallen is een set de beste keuze, omdat je dan voor meerdere klussen altijd de juiste maat sleutel bij de hand hebt.