Overige sleutels

Er zijn tal van klussen waarvoor je speciaal gereedschap nodig hebt. Op het gebied van sleutels heeft Burghouwt een ruim aanbod waar je altijd kunt vinden waar je naar op zoek bent. Ook als het gaat om sleutels ben je hier aan het juiste adres: van kraanmoersleutels tot bouwsleutels of passe-partout maar denk bijvoorbeeld ook aan driekantsleutels of vierkantsleutels, doornsleutels, of ontluchtingssleutels; dit vind je allemaal op deze pagina. Bij Burghouwt staat kwaliteit hoog in het vaandel en daarom vind je bij ons alleen maar topproducten die jou helpen met het goed uitvoeren van iedere klus. 'Verstandig bouwen, doe je samen met Burghouwt.'

Lees meer

Het aanbod van sleutels

Je kunt hier terecht voor heel veel verschillende soorten sleutels. Je bent hier op de juiste plek voor tal van soorten bouwsleutels, die je kunt gebruiken voor het openen van sloten zonder cilinder. Maar ook voor kraanmoersleutels ben je hier op de juiste plek. Met deze sleutel is het mogelijk om brede moeren van 10 tot 32 mm los en vast te draaien. De verende kop en flexibele klem bieden optimaal gebruik in moeilijk toegankelijke ruimtes.

Daarnaast kun je ook bij Burghouwt terecht voor tal van andere soorten sleutels. Wanneer je op zoek bent naar een specifiek soort sleutel voor een bepaalde klus, kun je dan ook altijd in het uitgebreide assortiment van overige sleutels kijken. Je bent hierdoor heel goed in staat om de gewenste sleutel te vinden.

De beste kwaliteit sleutels vinden voor jouw klus

Goede sleutels vinden: dat kan bij Burghouwt. Of je nu een bouwsleutel zoekt, een sleutel voor trottoirpalen of een sleutelkastsleutel voor alle gangbare sluitsystemen: dit is allemaal in het assortiment van Burghouwt te vinden. Waar moet je op letten als je een sleutel zoekt? Hier vind je een overzicht van de belangrijkste aandachtspunten, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt:

  • Toepassing: bepaal eerst de klus die je moet klaren en bepaal op basis daarvan het type sleutel dat je nodig hebt. Zo voorkom je dat je een verkeerde type sleutel aanschaft.
  • Kwaliteit: let ook altijd goed op de kwaliteit van een sleutel. Een goede sleutel is gemaakt van sterke materialen zoals staal en kan daardoor goed tegen een stootje. Je kunt dan ook lang gebruik maken van goede kwaliteit sleutels.
  • Extra’s: kijk altijd goed naar de extra’s die een sleutel te bieden heeft. Kijk bijvoorbeeld of er een sleutel is met extra toepassingsgebieden of andere handige specificaties. Dit kan het verschil maken in de uiteindelijke keuze in een sleutel.