Schuursteen

Er zijn heel veel soorten gereedschap en soms maakt de ruime mogelijkheid het moeilijk om een keuze te maken. Je wilt in de eerste plaats een goed, maar ook een betaalbaar product. Bij Burghouwt helpen we je graag met het maken van de beste keuzes op het gebied van handgereedschap. Ben je op zoek naar een goede schuursteen? Op deze pagina vind je het aanbod en is het aan jou om te bepalen wat voor jou de beste keuze is. Je bent bij Burghouwt in ieder geval al verzekerd van topkwaliteit. Bekijk je mogelijkheden en lees wat Burghouwt’s keuze is voor de beste schuursteen.

Lees meer

De mogelijkheden met schuursteen

Schuursteen is een van de soorten schuurmateriaal die je kunt gebruiken voor het schuren van diverse oppervlakken. Met dit type schuurmateriaal is het onder andere mogelijk om vloeren en muren te vlakken. Zitten er bijvoorbeeld oneffenheden in een dekvloer, dan kun je dit goed bijwerken met een schuursteen. Je profiteert hiermee van een zeer strak resultaat. Verder is een schuursteen ook te gebruiken voor het afbramen van beton of het bewerken van andere hardere steensoorten.

Net als schuurpapier is het ook met schuursteen mogelijk om diverse uitvoeringen te kiezen. Zo zijn schuurstenen verkrijgbaar in diverse korrels en kun je hiermee tal van materialen bewerken. Wat voor jou de beste keuze is, is dan ook afhankelijk van het oppervlak dat je wilt gaan schuren.

Burghouwt’s keuze in de beste schuursteen

Burghouwt kiest voor Flexovit als beste merk schuursteen. De keuze is gebaseerd op het feit dat Flexovit een van de vooraanstaande merken is op het gebied van slijp- en schuurmiddelen. De fabrikant biedt hoge kwaliteit maar zorgt er ook voor dat je met de producten van dit merk snel resultaat haalt. De naam Flexovit staat dan ook voor flexibiliteit (Flex) en snelheid (vit =vitesse). Dit is dan ook de belangrijkste reden dat Burghouwt kiest voor Flexovit als beste merk voor schuurstenen. Bekijk zelf het aanbod van dit merk in het assortiment.

Hoe maak jij de beste keuze?

De beste keuze maken doe je op basis van de werkzaamheden die je gaat uitvoeren. Een schuursteen is dan ook de beste keuze wanneer je te maken hebt met een vloer of wand die geëgaliseerd moet worden. Welke korrel je dan nodig hebt is afhankelijk van het resultaat dat je wilt behalen. Hoe grover de korrel, hoe gladder het resultaat en hoe sneller je kunt werken. Bij Burghouwt vind je altijd een geschikte schuursteen voor jouw klus.