Torx schroevendraaiers

Burghouwt helpt jou graag met het vinden van goed gereedschap voor jouw klus. Of je nu in de tuin aan de slag gaat of in huis: je hebt altijd baat bij het gebruik van kwalitatief gereedschap. En onze slogan is niet voor niets ‘Verstandig bouwen, samen met Burghouwt’: we bieden topproducten aan in ons assortiment, zodat het voor jou nog makkelijker wordt om een klus goed uit te voeren. Ben jij op zoek naar Torx schroevendraaiers? Hier vind je het complete aanbod bij Burghouwt en ontdek je wat onze keuze is voor de beste Torx schroevendraaier.

Lees meer

Wat je moet weten over Torx schroevendraaiers

De Torx schroevendraaier, ook wel TX schroevendraaier genoemd, is een schroevendraaier met een kop die bestaat uit een zespuntige ster. De schroevendraaier bestaat al enkele tientallen jaren en wordt ook gebruikt als alternatief voor de kruiskopschroevendraaier. Deze schroevendraaier wordt ook gebruikt voor het in- en uitdraaien van torx-schroeven en torx-bouten. het koptype heeft een belangrijk voordeel: de krachtoverbrenging tussen de schroevendraaier en de schroef is beter. Dit zorgt ervoor dat de kans veel kleiner is dat het gereedschap uit de kop schiet. Het is daardoor een zeer gebruiksvriendelijk stuk gereedschap dat nog altijd veel gebruikt wordt.

Burghouwt’s keuze: de beste Torx schroevendraaier

Burghouwt kiest voor Bahco en FELO als beste merken voor een Torx schroevendraaier. FELO is een merk dat niet alleen kwaliteit, maar ook gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Daarom zijn alle Torx schroevendraaiers van dit merk voorzien van een ergonomische handgreep: hierdoor is de schroevendraaier prettig vast te houden tijdens een klus. De Bahco Torx schroevendraaier in het assortiment is voorzien van een extra lang handvat, waardoor het prettig is de schroevendraaier vast te houden. Daarnaast heeft deze uitvoering een roterende kop, zodat de punt goed gepositioneerd kan worden.

Zo kies je de juiste Torx schroevendraaier

Het vinden van een goede Torx schroevendraaier hoeft niet veel tijd te kosten. Het is belangrijk om te bepalen wat jouw persoonlijke voorkeuren zijn. Vind je een ergonomisch handvat belangrijk of wil je liever dat de schroevendraaier gemaakt is van de beste kwaliteit staal, of wil je beide? Op basis van jouw wensen is het nog makkelijker om een goede keuze te maken en weet je zeker dat je een Torx schroevendraaier kiest waar je lange tijd gebruik van kunt maken.