Speciale schroevendraaiers en priemen

Het kan voorkomen dat je te maken krijgt met een klus die vraagt om speciaal gereedschap. In dit geval is het goed om te weten dat je hiervoor altijd terecht kunt bij Burghouwt. We staan voor je klaar in het vinden van alle soorten gereedschap voor iedere klus. Op deze pagina vind je alle speciale schroevendraaiers en priemen. Bekijk het aanbod, lees de toepassingen van beide soorten gereedschap en ontdek Burghouwt’s keuze in de beste producten. Zo weet je zeker dat je de beste keuze maakt en je jouw klus goed uitvoert.

Lees meer

Wanneer heb je een speciale schroevendraaier of priem nodig?

Je hebt een speciale schroevendraaier nodig wanneer je te maken hebt met schroeven die niet met een gewone schroevendraaier in of uit kunnen worden gedraaid. Denk hierbij aan eentoerschroeven: hiervoor heb je een speciale schroevendraaier nodig. Eentoerschroeven zijn geharde schroeven waar je geen grip op hebt en door de schuine randen kun je deze ook niet boren. Daarom heb je baat bij een speciale schroevendraaier.

Priemen gebruiken je voor het maken van een klein, ondiep gaatje in een voorwerp. Een gaatje wordt gemaakt om ervoor te zorgen dat een boor soepel werkt als er een gat moet worden geboord. Dit gebeurt onder andere in zacht hout. Er zijn verschillende soorten priemen, waaronder uitvoeringen met een ronde en een vierkante schacht.

Zo kies je de juiste producten voor jouw klus

Het vinden van de juiste producten voor jouw klus is makkelijker met Burghouwt. Je vindt hier al meteen een aanbod van producten van goede kwaliteit, waardoor je zeker bent van een goede uitvoering. Kijk altijd eerst naar de klus die je moet uitvoeren: met wat voor soort schroef heb je te maken? Op basis hiervan is het mogelijk om een keuze te maken voor een schroevendraaier. Een speciale schroevendraaier is niet altijd nodig, maar wel handig om in de gereedschapskist te hebben liggen. Mocht je bijvoorbeeld te maken krijgen met een eentoerschroef, dan kun je deze makkelijker los krijgen met een speciale schroevendraaier die hiervoor gemaakt is.

.