Schroevendraaiersets

Heb je een schroevendraaierset nodig? Hiervoor kun je altijd bij Burghouwt terecht. We helpen je graag met het vinden van de beste producten voor iedere klus. 'Verstandig bouwen, samen met Burghouwt’ is niet voor niets onze slogan. Bij ons staat verstandig bouwen altijd centraal: en dit betekent het gebruik van de beste producten en het verstandig omgaan met gereedschap. Of het nu gaat om schroevendraaiersets of ander gereedschap: hier vind je altijd wat je nodig hebt om zo verstandig mogelijk te werk te gaan. Bekijk het aanbod en lees alles over het vinden van kwalitatieve schroevendraaiersets.

Lees meer

De voordelen van schroevendraaiersets

Schroevendraaiersets hebben verschillende voordelen waar je optimaal van profiteert. Je hebt in de eerste plaats altijd het juiste gereedschap bij de hand wanneer je kiest voor een schroevendraaier set. Of je nu een torx schroevendraaier nodig hebt, een kruiskopschroevendraaier (philips of pozidrive), sleufschroevendraaier dit zit allemaal in een kant-en-klaar set. Een schroevendraaier set is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Het is dan ook aan jou om te bepalen welke schroefkoppen er in ieder geval in moeten zitten. Burghouwt levert ook VDE schroevendraaiers. VDE staat voor “Verein Deutsche Elektriker. De VDE schroevendraaiers beschermt tegen elektrische schokken tot 1000 Volt. Een goede schroevendraaier set is daarnaast ook makkelijk mee te nemen en wordt geleverd in een handige verpakking.

Wanneer heb je een schroevendraaierset nodig?

Je hebt een schroevendraaierset nodig in verschillende situaties. Het is bijvoorbeeld altijd handig om te hebben wanneer je regelmatig klusjes binnen- of buitenshuis uitvoert: je kunt meteen de juiste schroevendraaier pakken en de klus klaren. Daarnaast is het ook handig om te hebben wanneer je een beginnende doe-het-zelver bent. Je hebt in de eerste plaats meteen een goede hoeveelheid schroevendraaiers die je voor tal van schroeven kunt gebruiken. Met wat voor soort schroef je ook te maken hebt: de juiste schroevendraaier zit altijd in het set.

De beste keuze maken doe je zo

Wanneer je op zoek gaat naar een schroevendraaierset is het goed om te weten dat je heel veel mogelijkheden hebt. Alleen al in het assortiment van Burghouwt vind je verschillende mogelijkheden in diverse prijscategorieën. Bepaal van tevoren wat je belangrijk vindt, om zo zeker te zijn dat je een set aanschaft waar je heel veel gebruik van kunt gaan maken. Waar moet je op letten bij het maken van een keuze?

  • Inhoud: uit hoeveel onderdelen bestaat een set? Een schroevendraaierset kan uit 6 delen bestaan, maar er zijn ook 10-delige of 14-delige sets verkrijgbaar. Hoe meer onderdelen een set heeft, hoe meer mogelijkheden je hier mee hebt.
  • Prijs: vergeet ook niet naar de prijs te kijken. Het is mogelijk interessanter om voor een iets duurder set te kiezen, omdat je hier in verhouding veel meer producten voor krijgt. Vergelijk de verschillende sets met elkaar om zo de beste keuze te maken.