Philips schroevendraaiers

Goed gereedschap is van groot belang bij iedere klus. Je bent niet alleen verzekerd van een beter resultaat, maar je kunt ook nog een sneller werken. De kwaliteit van je gereedschap zorgt er ook voor dat je veel langer gebruik kunt maken van je nieuwe aanwinst. Ben je op zoek naar goede Philips schroevendraaiers? Bij Burghouwt vind je hier een overzicht van het complete assortiment. Zo vind je snel wat je zoekt en ben je daarnaast altijd verzekerd zijn van topkwaliteit. Lees hier ook alles wat je moet weten over Philips schroevendraaiers en ontdek Burghouwt’s keuze in de beste Philips schroevendraaiers.

Lees meer

Dit moet je weten over Philips schroevendraaiers

Philips schroevendraaier is een type schroevendraaier dat is uitgevonden door het merk Philips. Ze hebben het patent op dit type kruiskopschroevendraaier en dit is dan ook de reden dat deze schroevendraaier de naam van dit bedrijf draagt. De Philips schroevendraaier, ook wel PH schroevendraaier genoemd, is een kruiskopschroevendraaier. Deze wordt gebruikt voor het in- en uitdraaien van schroeven met een X-vormige groef in de kop. De Philips schroevendraaier is verkrijgbaar in vier maten.

Burghouwt’s keuze in de beste Philips schroevendraaier

Burghouwt kiest voor FELO als beste merk voor een Philips schroevendraaier. Het merk biedt niet alleen zeer kwalitatieve schroevendraaiers, maar zorgt daarnaast ook voor gebruiksgemak. Dit wordt onder andere bereikt door de ergonomische handgrepen waar de schroevendraaiers van zijn voorzien. Daarnaast heeft het merk zeer veel mogelijkheden in het assortiment: je kunt altijd een schroevendraaier vinden die aan jouw wensen voldoet. Bij Burghouwt hebben we dan ook een breed aanbod van FELO: het is aan jou om te bepalen welke schroevendraaier het beste aansluit bij jouw klus.

Zo kies je de beste Philips schroevendraaier voor je klus

Waar moet je op letten bij het vinden van een goede Philips schroevendraaier? Er zijn verschillende mogelijkheden en daarom is het slim om eerst goed te kijken naar wat je nodig hebt. Zo weet je zeker dat je de beste keuze maakt. Hier lees je de belangrijkste aandachtspunten:

  • Maat: een Philips schroevendraaier is verkrijgbaar in vier maten: PH0 tot PH3. Voor de meeste klussen is de PH2 de beste keuze.
  • Grip: wil je veel grip uitoefenen op de schroef? Kijk dan naar het aantal kruizen in de schroevendraaier: hoe meer kruizen, hoe meer grip. Een Pozidrive schroevendraaier heeft een extra kruis waardoor er sprake is van nog meer grip.
  • Ergonomie: het is wel zo prettig als je een schroevendraaier kiest die prettig in de hand ligt, vooral als je hier lange tijd mee moet werken. Kijk daarom naar het handvat: er zijn modellen waarbij hier extra aandacht aan is besteed.