Inbus schroevendraaiers

'Verstandig bouwen, samen met Burghouwt' is al jaren onze slogan. En dat is niet voor niets, want we willen jou als vakman graag helpen met het maken van verstandige keuzes. Of dit nu gaat om het juiste materiaal of goed gereedschap: we staan voor je klaar om jou bij te staan met goed advies. Je kunt hier natuurlijk ook terecht voor kwalitatieve producten. Zo ontdek je hier onze pagina van inbus schroevendraaiers. Verder lees je hier meer over Burghouwt’s keuze in de beste inbus schroevendraaier en ontdek je hoe je in 3 stappen de beste inbus schroevendraaier gaat aanschaffen.

Lees meer

Wanneer gebruik je een inbus schroevendraaier?

Je gebruikt een inbus schroevendraaier wanneer je schroeven moet in- of uitdraaien op moeilijk te bereiken plekken. Een inbus schroevendraaier is vooral geschikt voor inbusschroeven, ook wel een binnenzeskantschroef genoemd. je komt dit soort schroeven vaak tegen bij fietsen, brommers, auto’s en motoren. Wanneer je aan deze voertuigen sleutels is de kans groot dat je een inbus schroevendraaier nodig hebt. Een inbus schroevendraaier zorgt voor veel grip, waardoor je extra kracht kunt zetten op de schroef. Het is mogelijk om de schroevendraaier in verschillende maten aan te schaffen.

Burghouwt’s keuze: de beste inbus schroevendraaier

Burghouwt kiest voor FELO als beste merk voor inbus schroevendraaier. Het merk staat niet alleen bekend om de goede prijs-kwaliteitverhouding, maar ook om de gebruiksvriendelijkheid. De handgrepen van de schroevendraaiers voelen prettig aan: je kunt de schroevendraaiers van dit merk dan ook met gemak lange tijd vasthouden. Je kunt bij FELO altijd kiezen voor een gebruiksvriendelijk optie: kies bijvoorbeeld voor een inbus schroevendraaier met een T-greep om zo nog meer grip te hebben tijdens het in- of uitdraaien van een schroef.

In 3 stappen naar de juiste inbus schroevendraaier

  • Toepassing: bekijk eerst wat voor soort schroeven je moet in- of uitdraaien, zodat je zeker weet dat je de juiste schroevendraaier kiest. De inbus schroevendraaier is vooral geschikt voor zeskantschroeven.
  • Maat: de inbus schroevendraaier is verkrijgbaar in verschillende maten. Welke maat voor jouw klus de beste keuze is, is afhankelijk van de klus die je gaat uitvoeren.
  • Uitvoering: inbus schroevendraaiers zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Ga je voor een schroevendraaier met T-greep? Of wil je liever een klassieke uitvoering voor je klus? Baseer je keuze op je persoonlijke wensen.