Bit schroevendraaiers

Ben je op zoek naar bit schroevendraaiers? Hier vind je een overzicht van het complete assortiment bij Burghouwt. Zo ben je niet alleen verzekerd van een ruim aanbod, maar vind je ook altijd wat je zoekt en kun je rekenen op kwaliteit. Kwaliteit vinden we bij Burghouwt erg belangrijk: het is voor ons de belangrijkste manier om verstandig te klussen. Onze slogan is dan ook niet voor niets ‘Verstandig bouwen, samen met Burghouwt’. Bekijk hier niet alleen het aanbod bit schroevendraaiers, maar ook wat onze keuze is voor de beste bit schroevendraaier.

Lees meer

Alles over bit schroevendraaiers

Een bit schroevendraaier is een schroevendraaier waarvan je de bit snel kunt verwisselen. Dit heeft als voordeel dat je heel gemakkelijk allerlei soorten schroeven kunt in- en uitdraaien. Zo heb je meteen het juiste bitje voor iedere schroef en kun je nog sneller werken. Je hoeft niet bang te zijn dat de schroevendraaier die je koopt niet bij de schroef past die jij moet in- of uitdraaien: een bit schroevendraaier is voorzien van de juiste tools om alle soorten schroeven aan te kunnen pakken. Een ander voordeel van een bitschroevendraaier is dat je alleen het bitje hoeft te vervangen als er sprake is van slijtage: je hoeft niet meteen een nieuwe schroevendraaier te kopen.

Burghouwt’s keuze: de beste bit schroevendraaier

Burghouwt kiest voor de merken FELO en Festool voor de beste bit schroevendraaiers. Het merk FELO biedt zeer kwalitatieve bit schroevendraaiers in verschillende uitvoeringen. Zo zijn er bit voor de sleuf-, pozidrive en philips schroevendraaier, maar kun je ook andere modellen kiezen. Bij FELO ben je daarnaast ook altijd verzekerd van een ergonomisch handvat. Festool is een van de meest kwalitatieve merken als het aankomt op gereedschap: in het assortiment van Burghouwt vind je dan ook een Festool bit schroevendraaier die geschikt is voor al het Centrotec gereedschap. Dit is de reden dat FELO en Festool Burghouwt’s keuze zijn voor de beste bit schroevendraaier.

Hoe kies je de juiste bit schroevendraaier?

De juiste bit schroevendraaier kiezen doe je vooral op basis van de klus die je gaat uitvoeren. Kijk niet alleen naar de toepassing, maar ook naar andere belangrijke zaken. Deze staan onderstaand in een handige opsomming:

  • Toepassing: kijk naar de schroeven die je wilt in- of uitdraaien of kijk naar toekomstige projecten en wat je hiervoor nodig hebt. Een bit schroevendraaier zal in veel gevallen de beste keuze zijn, omdat je hiermee heel veel kanten op kunt. Er zijn zelfs bit schroevendraaiers in flexibele uitvoering leverbaar
  • Uitvoering: er zijn modellen bit schroevendraaiers die alleen gemaakt zijn voor een bepaald merk of gereedschap van een speciale uitvoering. Dit betekent dat je dit niet voor alles kunt gebruiken: controleer dit van tevoren goed, zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan.
  • Gebruiksgemak: een goede bit schroevendraaier is niet alleen breed inzetbaar, maar heeft daarnaast ook een ergonomisch handvat voor extra gebruiksgemak.