Verfrollen en Beugels

Met de keuze uit meer 20.000 producten is Burghouwt een zeer uitgebreide webshop voor gereedschap en tal van andere artikelen. En omdat we voor kwaliteit staan, ben je bij ons altijd verzekerd van goed gereedschap. Dat zie je terug in ons aanbod van verfrollen en beugels. Je hebt niet alleen meerdere mogelijkheden, maar je kunt daarnaast ook altijd uitgaan van topkwaliteit. Zo kun je jouw klus goed uitvoeren en kun je profiteren van het beste resultaat. Verstandig bouwen, doe je samen met Burghouwt.

Lees meer
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Het belang van goede verfrollen en beugels

Waarom is het belangrijk om een goede verfrol en beugel aan te schaffen? Simpelweg omdat je hiermee jouw klus nog beter kunt uitvoeren. Je merkt echt verschil wanneer je aan de slag gaat met kwalitatieve producten. Het is onder andere mogelijk om nauwkeuriger te werken en daarnaast kun je ook nog eens profiteren van een beter resultaat. Bij Burghouwt hechten we veel waarde aan goede kwaliteit en daarom weet je altijd zeker dat je aan de slag kunt met kwalitatieve verfrollen en beugels.

Welke mogelijkheden heb je?

In de webshop van Burghouwt vind je verschillende mogelijkheden. Zo heb je de keuze uit diverse soorten verfrollen. Een verfrol is onder andere goed te gebruiken voor het schilderen van grotere oppervlakken, denk hierbij aan kozijnen en deuren. Daarnaast bieden verfrollen ook de mogelijkheid om de verf goed te verdelen over het te schilderen oppervlak. Rollers worden gebruikt door beginnende en ervaren schilders. Je bevestigt de roller op de beugel met een handvat, waardoor je gemakkelijk en flexibel over het oppervlak beweegt. Er zijn diverse soorten beugels te vinden in het assortiment: je hebt de keuze uit meerdere maten.

De beste verfrollen en beugels kiezen in 3 stappen

  • Klus: het is in de eerste plaats belangrijk om de klus te bepalen. Ga je voor een deur of kozijn? Dan is het zeker slim om voor een roller te kiezen. Voor moeilijk te bereikbare plekken kun je beter voor een kwast kiezen. Het is ook mogelijk om de kwast en roller te combineren.
  • Verfrol: een verfrol is verkrijgbaar in meerdere soorten. Voor een glad en strak resultaat kies je voor een vachtroller met korte pool. Wanneer je graag wilt dat de rolstructuur zichtbaar is, kun je kiezen voor een vachtroller met een hoge pool. Dit type roller neemt meer verf op, waardoor dieper liggende delen van de muur ook gedekt worden.
  • Beugel: een beugel moet goed passen op de roller. Een kleine beugel is voor de kleinere roller en een brede beugel is voor grote rollers. Let goed op het handvat van de beugel; het is wel zo prettig als deze is gemaakt van een sterk en aangenaam materiaal. Zo kun je lange tijd achter elkaar gebruik maken van de roller.