Verfemmers en -bakjes

Voordat je aan de slag gaat met een schilderklus is het belangrijk om de juiste producten in huis te hebben. Denk hierbij niet alleen aan goede verf en kwasten, maar ook aan extra’s zoals verfemmers en -bakjes. Bij Burghouwt vind je alles voor het goed uitvoeren van je schilderklus. Ook als het gaat om emmers en bakjes kun je hier terecht: je bent altijd verzekerd van topkwaliteit. Het maakt niet uit of je een professional bent of een beginnende doe-het-zelver: we helpen je graag met het vinden van de beste producten. Zo kun jij de klus klaren.

Lees meer

Wanneer heb je verfemmers en -bakjes nodig?

Je hebt verfemmers en -bakjes nodig wanneer je aan de slag gaat met een schilderklus. Een verfbakje gebruik je om hier de verf in te doen. Zo kun je er meteen met de roller doorheen en de verf op het oppervlak aanbrengen. Daarnaast vind je op deze pagina allerlei andere handige extra’s die je kunt gebruiken bij een schilderklus. Denk onder andere aan verzetpotten waar je verf in kunt doen. Ook als je op zoek bent naar deksels, verfemmers en roosters ben je hier op de juiste plek. Alles wat je nodig hebt voor een goede uitvoering is hier te vinden. Bekijk het zelf.

De voordelen van goede accessoires

Wanneer je aan de slag gaat met het schilderen van een kozijn, een deur of een ander oppervlak, wil je natuurlijk verzekerd zijn van het beste resultaat. Het type verf dat je kiest en de kwasten of rollers die je gebruikt spelen hier een belangrijk rol in. Maar ook extra’s zoals verfemmers en -bakjes zijn onmisbaar. Je kunt hier de verf goed in verdelen, waardoor het makkelijker is om dit aan te brengen op het oppervlak. Daarnaast ben je er met deze accessoires ook zeker van dat je een stuk netter en gestructureerd werkt.

Zo kies je de beste kwaliteit emmers en bakjes

Hoe weet je wat je nodig hebt voor je klus en welke verfemmers en -bakjes de beste keuze zijn? Er zijn een aantal punten waar je op kunt letten bij het maken van een keuze.

  • Bepaal de klus: ga je alleen een stukje kozijn bijwerken? Dan is het wellicht niet nodig om een verfemmer of -bakje aan te schaffen. Wanneer je een grotere schilderklus gaat uitvoeren heb je hier zeker wel baat bij.
  • Kies de omvang: verfemmers en -bakjes zijn verkrijgbaar in diverse formaten. Kijk goed naar de inhoud van het verfblik en bepaal hoe groot een verfemmer of inzetvaatje moet zijn, zodat je de verf goed kunt mengen of bewaren.