Plamuur- en stopmessen

Er zijn heel veel artikelen die je kunt gebruiken bij een schilderklus. Een van de producten die je waarschijnlijk wel nodig hebt is een plamuurmes. Het is ook mogelijk dat je een stopmes wilt gaan gebruiken. Wat je ook nodig hebt en wat je ook gaat schilderen: het juiste gereedschap vind je altijd bij Burghouwt. We willen het voor iedereen makkelijk maken om een goed schilderresultaat te behalen: dat zie je ook terug in ons aanbod van plamuur- en stopmessen. Hier heb je de keuze uit alleen de beste producten, zodat jij volop aan de slag kunt met je klus.

Lees meer

Dit kun je met plamuur en stopmessen

Plamuur- en stopmessen zijn zeer belangrijke tools die je gebruikt voordat je gaat starten met schilderen. Dit gereedschap speelt een bepalende rol in het uiteindelijke resultaat van je klus. Want gebruik je dit gereedschap niet, dan is de kans groot dat je niet het resultaat krijgt waar je eigenlijk op hoopte. Meer weten over het gebruik van plamuur- en stopmessen? Daar helpen we je graag bij:

  • Plamuurmessen: een plamuurmes gebruik je voor het mooi en egaal maken van de ondergrond, voordat je hier overheen gaat schilderen. Je maakt gebruik van plamuur om zo oneffenheden in de muur of het plafond weg te werken. Denk hierbij aan schroefgaatjes of scheurtjes. Voor iedere vakman is een plamuurmes dan ook een onmisbare tool.
  • Stopmessen: een stopmes is gereedschap dat je gebruikt voor het aanstoppen van speciale stopverf in metalen kozijnen. Daarnaast is het stopmes ook te gebruiken om te plamuren.

Welke mogelijkheden heb je?

Bij Burghouwt heb je de keuze uit verschillende mogelijkheden en kun je altijd de beste plamuur- en stopmessen vinden voor je klus. Je hebt onder andere de keuze uit diverse maten: wat je nodig hebt is onder andere afhankelijk van het oppervlak dat je gaat bewerken en wat de staat hier van is. Zitten er veel grote gaten en scheurtjes in? Dan heb je meer baat bij een wat groter model. Je kunt ook voor een makkelijk modelleermes kiezen waarmee je wat reparaties aan het oppervlak kunt doorvoeren.

Zo kies je de beste plamuur- en stopmessen voor je schilderklus

De beste plamuur- en stopmessen kiezen doe je heel gemakkelijk en snel: je bepaalt in de eerste plaats wat je precies gaat doen en wat je hiervoor nodig hebt. Beoordeel de muur, het plafond of het andere oppervlak dat je gaat bewerken, en kies daarna voor een plamuurmes die hier goed bij aansluit. Let ook goed op de grip van het mes: het is wel zo prettig als een plamuur- of stopmes goed in de hand ligt en je deze optimaal kunt gebruiken. Bij Burghouwt vind je in ieder geval alleen de beste producten, zodat je zeker weet dat je kiest voor kwaliteit.