Schildergereedschap

Ga je aan de slag met een schilderklus? Dan is het in ieder geval belangrijk om hiervoor de juiste producten aan te schaffen. Burghouwt helpt je hier graag bij, en daarom vind je op deze pagina het complete aanbod van schildergereedschap. Of je nu zoekt naar een verfschraper, kwasten, rollers of iets anders: dit is allemaal te vinden in de webshop. Onze slogan is ‘Verstandig bouwen, samen met Burghouwt’ en bij ons kun je dan ook terecht voor kwalitatief schildergereedschap. Zo weet je zeker dat je een klus goed uitvoert. Bekijk hier alle producten voor jouw schilderklus.

Lees meer
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Alle artikelen voor het beste schildergereedschap

Wanneer je iets gaat schilderen is het belangrijk om van tevoren te bepalen wat je hiervoor precies nodig hebt. Maar wat zijn de mogelijkheden bij Burghouwt? Hier vind je een overzicht van de producten die je in de webshop kunt vinden:

 • Kwasten en blokwitters: ontdek alle soorten kwasten voor diverse schilderklussen. Van platte kwasten en patentpuntkwasten tot wegwerpkwasten en complete sets met diverse maten.
 • Verfrollen en beugels: rollers zijn ideaal voor het schilderen van grotere oppervlakken zoals deuren of kozijnen. Rollers en beugels kun je los kopen, maar ook in complete sets aanschaffen.
 • Verfemmers en -bakjes: voor het opbergen en bewaren van verf is het gebruik van verfemmers en -bakjes ideaal. Je hebt de keuze uit verschillende mogelijkheden.
 • Verf- en glasschrapers: zit er ergens nog overtollig verf of zit er verf op glas? Dan kun je dit gemakkelijk verwijderen met een speciale verfschraper. Een handige tool die snel resultaat biedt.
 • Plamuur- en stopmessen: gaatjes vullen voor het schilderen doe je met plamuur en bijbehorende stopmessen.
 • Verfmengstaven: voordat je start met schilderen meng je de verf met handige staven. Zo weet je zeker dat de kleur optimaal tot zijn recht komt.

Waarom is goed schildergereedschap belangrijk?

Goed schildergereedschap is belangrijk om een aantal redenen. In de eerste plaats merk je verschil wanneer je gebruik maakt van kwalitatief gereedschap. Het gebruik van goed schildergereedschap is al het halve werk: je maakt het voor jezelf een stuk makkelijker. Ook het resultaat mag er zijn wanneer je goede producten gebruikt. Je creëert zelf een prachtig resultaat waar je heel lang van kunt genieten.

Het beste gereedschap voor je schilderklus kies je zo

 • Benodigdheden: niet alles is nodig bij het uitvoeren van een schilderklus. Kijk eerst wat je precies nodig hebt. Ga je voor een kwast of schilder je met een roller? Heb je nog een verfemmer of moet je een nieuwe aanschaffen? Een goede voorbereiding is het halve werk.
 • Opties: er zijn meerdere mogelijkheden als het gaat om schildergereedschap. Bekijk de verschillende merken bij Burghouwt en vergelijk ze op prijs en gebruiksgemak. Je kunt hier in ieder geval bij ieder product profiteren van kwaliteit.