Stapelbakken

Jouw gereedschap goed opbergen? Burghouwt heeft een ruim assortiment van stapelbakken. Deze bakken hebben een korte voorkant een hoge zijkanten, waardoor je heel makkelijk meerdere bakken op elkaar kunt stapelen. Het enige wat je nog hoeft te doen is een label op de bak plakken: je kunt op deze manier nog sneller het gereedschap vinden waar je naar op zoek bent. Efficiënter en verstandiger werken begint bij de basis: daarom vind je hier alleen de beste stapelbakken van topmerken: ontdek het zelf.

Lees meer

Dit is de waarde van stapelbakken

Stapelbakken brengen een belangrijk voordeel met zich mee. Ze zorgen ervoor dat je orde en duidelijkheid creëert in je schuur of werkplaats. Wanneer je veel gereedschap hebt is het logisch dat je wel eens wat kwijtraakt. En als je geen overzicht creëert is het daarnaast ook een stuk moeilijker om efficiënt te werken. Met stapelbakken kun je dit wel voor elkaar krijgen. Het zorgt voor overzicht, maar ook voor snelheid. Want door alle gereedschap en losse onderdelen te sorteren in bakjes, weet je precies waar je moet zoeken. Het is daarnaast ook mogelijk om de bakjes te labelen. Stapelbakken creëren structuur en daar heb je als vakman veel aan.

Mogelijkheden voor stapelbakken

Als je op zoek bent naar stapelbakken is het goed om te weten wat hiervoor je mogelijkheden zijn. Je hebt onder andere de keuze uit meerdere maten. Welke maat jij nodig hebt is afhankelijk van de hoeveelheid gereedschap en de omvang van dit gereedschap. De meeste stapelbakken zijn gemaakt van kunststof en daardoor sterk en duurzaam. Zo weet je zeker dat je kiest voor een goede manier van opbergen: je kunt heel makkelijk een grote hoeveelheid stapelbakken kopen en deze aan de wand bevestigen. Er zijn ook andere manieren waarop je de stapelbakken een plekje kunt geven in je werkplaats of schuur.

Hoe maak je de beste keuze?

De beste keuze in stapelbakken maken doe je aan de hand van het gereedschap dat je graag op wilt ruimen. Bakken zijn vooral handig voor kleine spullen zoals ringen, bouten, moeren en schroeven. Voor grotere gereedschappen zoals hamers en schroevendraaiers kun je beter andere opslagmaterialen gebruiken, zoals gereedschapsklemmen. Waar moet je op letten bij het kiezen van een stapelbak?

  • Formaat: stapelbakken zijn verkrijgbaar in meerdere formaten. Wat jij nodig hebt is afhankelijk van hoeveel gereedschap je hebt en hoeveel ruimte er beschikbaar is.
  • Soort: er zijn stapelbakken die worden geleverd met een ophangstrip, zodat je deze meteen aan een wand kunt bevestigen. Er zijn daarnaast ook handige gereedschapsbakken die ruimte bieden aan twee vakken voor belangrijk gereedschap. Dit is vooral ideaal wanneer je maar een paar dingen wilt opbergen. Voor meer gereedschap is het stapelen van meerdere bakken aan te raden.