Gereedschapstassen

Ben jij het ook zo zat dat je telkens weer moet zoeken naar je gereedschap? Waar heb je de moersleutel de vorige keer neergelegd of waar is nu die ene schroevendraaier gebleven: het zijn scenario’s die waarschijnlijk regelmatig voorkomen. Dit soort situaties kun je heel makkelijk voorkomen door de aanschaf van een goede gereedschapstas. Bij Burghouwt vind je het aanbod van gereedschapstassen en ontdek je alle voordelen. Ook kun je hier Burghouwt’s keuze lezen voor de beste gereedschapstas. Op deze manier weet je zeker dat je kiest voor kwaliteit. Verstandig bouwen doe je samen met Burghouwt.

Lees meer

De toegevoegde waarde van gereedschapstassen

Een gereedschapstas koop je om een aantal redenen. Het is niet alleen een stevige tas die speciaal is ontworpen voor het bewaren van gereedschap. Het is ook een manier om gereedschap veilig en snel te verplaatsen. De gereedschapstassen zijn voorzien van een handige hendel die het mogelijk maakt om de tas overal mee naartoe te nemen. Heb je ergens een klus of wil je gewoon meer orde in je gereedschap creëren? Dan is het zeker een aanrader om te kiezen voor een goede gereedschapstas.

Wat is de beste keuze?

Er zijn heel wat mogelijkheden op het gebied van gereedschapstassen. Er zijn een aantal punten waar je zeker even stil bij moet staan, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt. De onderstaande aandachtspunten zijn belangrijk om mee te nemen:

  • Formaat: het is mogelijk om gereedschapstassen te kiezen in diverse formaten. Kijk daarom goed naar de inhoud en de afmetingen. Zo kun je bepalen of je jouw gereedschap hierin kwijt kunt en of je de tas makkelijk mee kunt nemen naar een klus.
  • Materiaal: er worden diverse materialen gebruikt voor het maken van een gereedschapstas. De tas moet stevig zijn en daarnaast ook sterke handvaten hebben, deze zijn meestal gemaakt van rubber en zijn voorzien van een softgrip.
  • Extra opties: je kunt kiezen voor een gereedschapstas waar al gereedschap in zit, zodat je meteen alle benodigde spullen hebt. Dit is vooral ideaal voor de beginnende vakman. Er zijn ook tassen met een verstelbare schouderriem of een andere handige functie. Dit kan doorslaggevend zijn in het maken van een keuze.

Burghouwt’s keuze in de beste gereedschapstas

Burghouwt kiest voor Stanley als beste merk gereedschapstas. Een goede tas is gemaakt van sterk materiaal, biedt ruimte voor genoeg gereedschap en is daarnaast makkelijk mee te nemen. De Stanley gereedschapstas voldoet aan al deze eisen en is daarnaast ook nog voorzien van handige extra’s zoals een wegklapbare handgreep en binnen- en buitenzakken voor meer capaciteit. Ook de goede prijs-kwaliteitverhouding is een van de redenen dat Stanley Burghouwt’s keuze is voor de beste gereedschapstas.