Gereedschapsgordels

Bij Burghouwt staan we voor je klaar met het beste gereedschap, maar helpen we je ook graag met het vinden van de beste accessoires en toebehoren. We willen onze klanten altijd bijstaan in het maken van goede keuzes, zodat iedereen verstandig kan klussen. Het opbergen van gereedschap kan op verschillende manieren. Wil je dat het belangrijkste gereedschap altijd binnen handbereik ligt? Bekijk dan hier ons assortiment van gereedschapsgordels. Bekijk alle opties en kies voor de beste kwaliteit: zo ben je nog beter in staat om jouw klus goed uit te voeren.

Lees meer

De voordelen van een gereedschapsgordel

Een gereedschapsgordel brengt verschillende voordelen met zich mee. De belangrijkste redenen om voor een gereedschapsgordel te kiezen lees je in onderstaand overzicht:

  • Makkelijk: het is erg gemakkelijk om de gordel te dragen en om hier jouw gereedschap in te bevestigen. Zo heb je dit altijd bij de hand voor het uitvoeren van iedere klus.
  • Veelzijdig: een gereedschapsgordel is zeer breed inzetbaar. Je kunt er niet alleen schroeven in kwijt, maar ook schroevendraaiers, hamers, pennen, je telefoon en meer.
  • Comfortabel: een goede gereedschapsgordel voelt niet hinderlijk en zit comfortabel rond je middel. Zo heb je hier geen last van als je met een klus bezig bent.
  • Topmerken: gereedschapsgordels zijn verkrijgbaar van bekende topmerken als Toughbuilt en Stanley. Bij Burghouwt weet je zeker dat je kiest voor kwaliteit.

Gereedschapsgordel of -holster?

In je zoektocht naar goed opbergmateriaal voor je gereedschap kom je diverse mogelijkheden tegen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een spijkerschort, welke ideaal is om spijkers en schroeven in te bewaren tijdens het werk. Ook goed om te weten dat je niet alleen kan kiezen voor een gereedschapsgordel, maar ook voor een gereedschapsholster. Het verschil tussen beide is dat je met een gordel te maken hebt met een complete houder voor gereedschap die je om je middel draagt. Een holster is een losse houder die je aan een riem of gordel kunt bevestigen. Wat voor jou de beste keuze is, is vooral afhankelijk van je eigen voorkeur en het gereedschap dat je graag bij je wilt hebben.

Burghouwt’s keuze in de beste gereedschapsgordel

Burghouwt kiest voor Stanley en Toughbuilt als beste merken voor gereedschapsgordels. Het merk Stanley is alom bekend en geliefd onder professionals en hobbyisten. Stanley biedt gereedschap en handige tools voor het opbergen van gereedschap handige tools. De gordels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die goed tegen een stootje kunnen en daardoor ook lang meegaan. Toughbuilt gereedschapsgordels zijn ideaal voor het opbergen van diverse soorten gereedschap en daarnaast zitten hier handige clips aan voor bijvoorbeeld schroevendraaiers. De kwaliteit die beide merken beiden is de reden dat Stanley en Toughbuilt Burghouwt’s keuze zijn voor de beste gereedschapsgordel.