Assortimentsdoosjes

Het is erg voordelig om je gereedschap na gebruik goed op te bergen. Zo behoudt je niet alleen structuur, maar weet je ook altijd waar je bepaald gereedschap hebt neergelegd en kun je dit veel sneller vinden. Een duidelijk overzicht zorgt voor meer snelheid in het uitvoeren van je klus. Kwaliteit vinden we belangrijk bij Burghouwt en daarom kun je bij ons terecht voor een breed aanbod van assortimentsdoosjes. Hier kun je allerlei soorten gereedschap in kwijt. Bekijk hier het complete aanbod maar ontdek ook hoe jij de beste assortimentsdoosjes kiest voor jouw gereedschap.

Lees meer

De voordelen van assortimentsdoosjes

Een assortimentsdoosje brengt verschillende voordelen met zich mee. Met een assortimentsdoosje kun je veel belangrijke spullen kwijt. Met name kleine artikelen zoals schroefjes, ringen en andere onderdeeltjes kun je hier gemakkelijk in opbergen. In de eerste plaats zorgt een assortimentsdoosje voor een goed overzicht: als je alles sorteert op soort vind je nog sneller wat je nodig hebt. Daarnaast is het goed om te weten dat er meerdere soorten assortimentsdoosjes zijn in diverse prijscategorieën. Het is daardoor altijd mogelijk om te vinden wat je zoekt.

Wat is de beste optie voor jouw gereedschap?

De beste optie voor jouw gereedschap bepaal je aan de hand van het gereedschap dat je hebt, maar ook aan de hand van de hoeveelheid en hoeveel waarde je hecht aan een opgeruimde werkplaats of schuur. Opbergmaterialen zoals een assortimentsdoosje zal voor veel orde en structuur zorgen en daar kun je optimaal van profiteren. Je vindt sneller wat je zoekt en je zult daarnaast ook nog sneller kunnen werken. Het is ook mogelijk om voor een van de andere opbergmaterialen te kiezen, zoals een gereedschapskoffer, een tas of een gereedschapswagen.

Burghouwt’s keuze in de beste assortimentsdoosjes

Burghouwt kiest voor Stanley als beste merk voor assortimentsdoosjes. Het merk is een grote naam als het gaat om opbergmateriaal: je kunt dan ook verzekerd zijn van goede kwaliteit. Stanley heeft meerdere soorten organizers in het assortiment. Een groot voordeel is dat je genoeg opties hebt. Zo kun je kiezen voor een organizer met diepe of juist ondiepe bakjes en kun je ook kiezen voor een exemplaar met uitneembare bakjes. Gebruiksgemak en efficiëntie staan dan ook hoog in het vaandel bij Stanley. Dat vinden we bij Burghouwt ook belangrijk, en daarom is dit merk onze keuze in de beste assortimentsdoosjes.