Voegborden en raapborden

Op zoek naar goede hulpmiddelen voor het vullen van voegen tijdens een klus? Op deze pagina vind je het complete aanbod van voegborden en raapborden: de perfecte tools waarmee je deze klus goed kunt klaren. Bij Burghouwt willen we altijd topkwaliteit bieden, en daarom hebben we alleen de beste producten van topmerken voor je geselecteerd. Of je nu een beginnende vakman bent of een ervaren professional: in de webshop vind je alles wat je nodig hebt om iedere klus goed uit te kunnen voeren. Kies hier voor de beste voegborden en raapborden: verstandig bouwen doe je samen met Burghouwt.

Lees meer

Alles over het gebruik van voeg- en raapborden

Voegborden en raapborden zijn twee handgereedschappen die veel gebruikt worden in combinatie met een voegspijker. Met het gebruik van dit gereedschap is het nog makkelijker om een voeg te vullen zonder dat je hierbij onnodig veel specie gebruikt. Het gebruik van voeg- en raapborden is niet altijd nodig, maar kan wel extra gemak bieden. Hier lees je mee over het gebruik van beide tools:

  • Voegborden: voegborden zijn speciale borden waar je specie op kunt leggen tijdens het voegen. Dit zorgt voor meer gemak omdat je gerichter aan de slag kunt met je voegspijker en niet onnodig teveel specie pakt. Daarnaast is het makkelijk om dichtbij de muur te gaan staan met je voegbord en kun je nog nauwkeuriger werken.
  • Raapborden: raapborden hebben een soortgelijke functie. Het enige verschil is dat een raapbord volledig plat is, terwijl een voegbord een ophoging heeft en een spleet voor het doorlaten van de specie. Ook een raapbord kun je tegen de muur aan houden om kleine hoeveelheden specie aan te brengen.

Burghouwt’s keuze in de beste voegborden en raapborden

Burghouwt kiest voor Melkmeisje als beste merk voor voegborden en raapborden. Het merk staat al jaren aan de top als het gaat om handgereedschappen voor metselaars, voegers, tegelzetters en stukadoors. De voegborden en raapborden van Melkmeisje bieden optimaal gemak tijdens het uitvoeren van een klus en zijn ook zeer gebruiksvriendelijk. Tot slot biedt Melkmeisje meerdere topkwaliteit producten en is daardoor een gewilde keuze onder alle vakmannen. De kwaliteit van het merk is de reden dat Melkmeisje Burghouwt’s keuze is voor de beste voegborden en raapborden van dit moment.

Ontdek het ruime aanbod bij Burghouwt

Online je aankoop doen bij Burghouwt: het biedt je veel gemak en zekerheid. In het uitgebreide assortiment op de webshop vind je altijd wat je nodig hebt en daarnaast ben je ook zeker van goede kwaliteit. Dit stelt je in staat jouw klus op de juiste en meest verstandige manier uit te voeren en te profiteren van het beste resultaat. Ontdek zelf jouw opties voor voegborden en raapborden en bekijk het complete aanbod.