Vloerspanen

Het kan lastig zijn om precies de juiste materialen en stukken gereedschap aan te schaffen voor je klus. Er zijn heel wat mogelijkheden beschikbaar voor dezelfde klus: wat is nu de voor jou beste keuze? Bij Burghouwt helpen we alle vakmannen: starters en ervaren, met het vinden van topkwaliteit gereedschap voor iedere klus. Ga je aan de gang met het egaliseren van vloeren? Bekijk hier dan het aanbod van vloerspanen. We hebben alleen de beste producten voor jou geselecteerd, waardoor je gegarandeerd een goede keuze maakt. Ontdek ook Burghouwt’s keuze in de beste vloerspaan en lees hoe je in 3 stappen verzekerd bent van de juiste keuze.

Lees meer

Welke soorten vloerspanen zijn er?

In je zoektocht naar een vloerspaan zijn er meerdere mogelijkheden. Zowel een vloerspaan met een ronde punt als een spitse punt worden gebruikt voor het egaliseren van vloeren. Het is altijd goed om te weten welke vloerspaan in welke situatie gebruikt kan worden:

  • Ronde punt: vloerspanen met ronde punt worden vooral gebruikt voor nattere materialen zoals beton en specie. Je hebt hierbij minder spaanslagen nodig om het gewenste resultaat te behalen. De ronde punt maakt niet veel strepen en je behaalt een strak en glad resultaat.
  • Spitse punt: vloerspanen met spitse punt worden gebruikt bij dekvloeren met cement. Deze kun je met de vloerspaan helemaal dichtmaken. De spitse punt kan gemakkelijk ingezet worden bij oppervlaktes met hoeken, zodat je overal goed bij kunt komen. De vloerspanen met spitse punt worden vooral gebruikt bij specie voor cementvloeren.

Burghouwt’s keuze in de beste vloerspanen

Burghouwt kiest voor Melkmeisje als beste merk voor vloerspanen. Het merk levert topkwaliteit producten voor het metselen, leggen, voegen en gladstrijken van vloeren, muren en plafonds. Het is dan ook geen verrassing dat tal van professionals kiezen voor het gereedschap van dit merk. Melkmeisje vloerspanen zijn gemaakt van stevig RVS en bieden een lange levensduur, evenals de mogelijkheid om een zeer glad resultaat te behalen. Ook de gebruiksvriendelijkheid is een reden waarom Melkmeisje Burghouwt’s keuze is voor de beste vloerspaan.