Schuurborden

‘Verstandig bouwen, samen met Burghouwt’ is al jarenlang onze slogan. We maken ons sterk voor het gebruik van de juiste producten voor iedere klus. Deze producten zijn niet alleen van de beste kwaliteit, maar hiermee werk je ook met oog voor mens en milieu. Bij Burghouwt maak je op beide vlakken de juiste keuze en is het nog makkelijker om jouw klus op de juiste manier uit te voeren. Wij geloven dat je met het gebruik van de beste producten ook altijd het optimale resultaat krijgt. Bekijk hier ons aanbod van schuurborden en lees wat Burghouwt’s keuze is voor het beste schuurbord.

Lees meer

Dit moet je weten over schuurborden

Een schuurbord is een handige tool die je gebruikt voor het gladstrijken van cement of pleister. Als stukadoor, tegelzetter, voeger of metselaar is het dan ook zeker aan te raden om deze tool in het bezit te hebben. Het handvat bovenop het schuurbord maakt het mogelijk om het bord gemakkelijk op en neer te bewegen. Op deze manier creëer je een glad resultaat. Schuurborden zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen. Je kunt kiezen voor meerdere materialen, waaronder hout, kunststof, metaal en rubber. Je kunt daarnaast ook kiezen voor een schuurbord met of zonder spons. Bij Burghouwt in het assortiment ontdek je meerdere mogelijkheden en is het altijd mogelijk om te vinden waar je naar op zoek bent.

Burghouwt’s keuze in de beste schuurborden

Burghouwt kiest voor Melkmeisje als beste merk voor schuurborden. Het merk Melkmeisje staat bekend om de hoge kwaliteit en het ruime assortiment. Wat je ook nodig hebt voor het metselen, voegen of tegelzetten: je kunt bij dit merk altijd terecht voor de juiste producten. Ook de prijs-kwaliteitverhouding van Melkmeisje schuurborden is goed, waardoor je er zeker van kunt zijn dat je waar krijgt voor je geld. Het gebruiksgemak en de kwaliteit van deze producten zijn de belangrijkste redenen dat Melkmeisje Burghouwt’s keuze is voor schuurborden.

De beste keuze maken: hoe doe je dat?

Waar moet je op letten wanneer je een schuurbord wilt gaan aanschaffen? Hier vind je een overzicht van de belangrijkste aandachtspunten voor de aankoop van een nieuw schuurbord:

  • Materiaal: kies voor het materiaal dat het beste aansluit bij het materiaal waar het oppervlakte van gemaakt is waarmee je aan de slag gaat. Kunststof en metaal worden het meest gekozen vanwege de hardheid en de stevigheid. Hout en rubber worden vaal gebruikt bij minder natte materialen.
  • Met of zonder spons: een schuurbord met spons is voor het bewerken van een minder vochtig oppervlak. Een schuurbord zonder spons is voor het bewerken van een vochtige ondergrond.