Metselgereedschap

Ga je voor het eerst metselen of ben je een doorgewinterde metselaar? Wat er ook op jou van toepassing is, het is altijd aan te raden om goed voorbereid van start te gaan. Hierbij hoort ook het aanschaffen van goede producten. Bij Burghouwt helpen we je graag met het vinden van de beste producten, zodat je zeker weet dat je jouw klus optimaal kunt uitvoeren. Daarom vind je op deze pagina metselgereedschap van de beste merken. Bekijk hier niet alleen het complete assortiment, maar lees ook hoe jij de producten aanschaft die jij nodig hebt voor je klus.

Lees meer
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Wat valt er onder metselgereedschap?

Onder metselgereedschap vallen verschillende producten. Je hebt meerdere stukken gereedschap nodig om je werkzaamheden zo goed mogelijk te laten verlopen. Ben je benieuwd naar het aanbod in deze webshop? Hier vind je een overzicht van de meest bekende producten en hun toepassing:

  • Troffels: handgereedschap dat je gebruikt voor het mengen en scheppen van mortel, zodat je dit kunt aanbrengen op een muur.
  • Voegspijkers: een stuk gereedschap voor het volwerken van voegen in metselwerk.
  • Schuurborden: een gereedschap voor het glad schuren van een pleisterlaag.
  • Betonschrapers: gereedschap voor het handmatig vlakstrijken van beton. Ook te gebruiken voor het reinigen van oppervlakken met modder op stalen rijplaten.
  • Toebehoren metselgereedschap: alle overige producten voor metselen, zoals voegrollers en -snijders, reservemesjes, voegkammen en meer.

De waarde van goed metselgereedschap

Waarom is het zo belangrijk om gebruik te maken van goed metselgereedschap? Als je iets gaat metselen is het logisch dat je een zo strak mogelijk resultaat wilt. Naar alle waarschijnlijkheid metsel je iets dat nog lange tijd zichtbaar is: het is zonde als het niet goed is uitgevoerd. Een van de manieren waarop je profiteert van een goed resultaat, is door het gebruik van goed gereedschap. Hiermee kun je jouw klus nog beter uitvoeren en kun je strakker en nauwkeuriger werken. Goed metselgereedschap is van goede kwaliteit en biedt daarnaast het gemak om je klus goed uit te kunnen voeren.

Dit heb je nodig voor je klus

Om te bepalen wat je precies nodig hebt voor je klus, is het eerst belangrijk om te weten wat je gaat uitvoeren. Wat ga je precies metselen en wat heb je hiervoor nodig? Op basis van je klus bepaal je welk gereedschap je gaat gebruiken. Wellicht heb je genoeg aan een betonschraper of wil je juist een troffel en paleerijzer hebben voor de werkzaamheden die je gaat uitvoeren. Bij Burghouwt vind je altijd de producten die je nodig hebt: ontdek het zelf in ons ruime aanbod van metselgereedschap.