Statieven

Op zoek naar een goed statief voor het bevestigen van meetinstrumenten? Op deze pagina vind je het complete aanbod van statieven bij Burghouwt. Zo is het niet alleen mogelijk om het statief te vinden waar je naar op zoek bent, maar ben je ook nog eens verzekerd van kwaliteit. Onze slogan ‘Verstandig bouwen, samen met Burghouwt’ zorgt ervoor dat wij de beste producten aanbieden van topmerken, ook als het gaat om statieven. Want alleen met goed gereedschap zijn de beste resultaten haalbaar. Bekijk hier het assortiment statieven en ontdek Burghouwt’s keuze in het beste statief.

Lees meer

Bekijk de mogelijkheden met statieven

Statieven brengen verschillende mogelijkheden met zich mee, en daar zitten de nodige voordelen aan verbonden. Een statief biedt niet alleen meer nauwkeurigheid, maar zorgt er ook voor dat je nog sneller en makkelijker te werk kunt gaan. Door een meetinstrument op een statief te plaatsen, kun je er zeker van zijn dat je een precieze meting doet. Wil je bijvoorbeeld een grote afstand meten met een afstandmeter of detector? Dan heb je zeker baat bij de aanschaf van een statief waar je het apparaat op kunt bevestigen. Er zijn verschillende soorten statieven waar je voor kunt kiezen.

Binnen 3 stappen het beste statief voor je klus

  • Kies de toepassing: een statief is niet voor ieder meetinstrument geschikt. Kies daarom voor een statief waarvan je zeker weet dat het apparaat in kwestie hier op past.
  • Bepaal de hoogte: er zijn verschillende soorten statieven verkrijgbaar in diverse hoogtes. De meeste kun je instellen tot een minimale en maximale hoogte en het is aan jou om te bepalen wat hierin je wensen zijn.
  • Gebruiksgemak: hoe makkelijk is het om een statief op te bergen en uit te vouwen? En hoe makkelijk kun je het statief ook weer meenemen? Het gebruiksgemak is een belangrijk aandachtspunt in het aanschaffen van een statief.
  • Burghouwt’s keuze in het beste statief

    Burghouwt kiest voor Bosch als beste merk voor een statief. Bosch heeft een ruim aanbod van kwalitatieve statieven: je hebt hierdoor altijd de mogelijkheid om een geschikt exemplaar te vinden die aan jouw wensen voldoet. Daarnaast biedt Bosch ook goede kwaliteit: je bent daardoor verzekerd van een lange levensduur. Bosch is Burghouwt’s keuze op het gebied van het beste statief voor je meetinstrumenten.