Detectoren

Ben je op zoek naar een goede detector? Er zijn verschillende soorten detectoren te vinden en op deze pagina vind je alle detectoren in het assortiment van Burghouwt. Bij ons staat verstandig bouwen centraal en hier valt ook het gebruik van goed gereedschap onder. Hier vind je dan ook alleen maar kwalitatieve detectoren van toonaangevende merken. Bekijk hier het aanbod van detectoren, ontdek Burghouwt’s keuze in de beste detector en lees hoe je de beste detector aanschaft voor jouw klus.

Lees meer

De waarde van kwalitatieve detectoren

Een detector heeft op heel veel gebieden een toegevoegde waarde. Detectoren worden bij heel wat klussen gebruikt: zo kun je ze gebruiken voor het zoeken naar leidingen in de muur. Zo voorkom je dat je tijdens het boren een leiding raakt. Verder kun je met een detector ook de aansluiting vinden waar spanning op staat, zodat je geen schok krijgt tijdens het boren. Detectoren zoals een spanningsmeter of een leidingmeter zijn dan ook geen overbodige luxe: je zorgt hiermee voor een goede voorbereiding op je klus.

Burghouwt’s keuze in de beste detector

Burghouwt kiest voor Bosch als beste merk detector. Bosch is al jaren een voorloper op het gebied van elektronische apparaten, ook als het gaat om gereedschap. Wanneer je op zoek bent naar detectoren vind je bij dit merk dan ook altijd iets wat je zoekt. Of je nu een metaaldetector zoekt of een thermodetector: Bosch heeft dit allemaal in het assortiment. Daarnaast staat het merk ook bekend om de topkwaliteit en de prima prijs. Dankzij de prijs-kwaliteitverhouding en de gebruiksvriendelijkheid van de producten is Bosch Burghouwt’s keuze in de beste detector.

Zo kies je voor de juiste detector

Voordat je een detector aanschaft is het goed om te weten dat er meerdere mogelijkheden zijn. Er zijn diverse detectoren met een verschillend toepassingsgebied. Het is dan ook belangrijk om te bepalen wat je precies nodig hebt. Op deze manier maak je de beste keuze. Waar moet je op letten?

  • Toepassing: wil je weten waar een leiding zit of een ander object in de muur? Of wil je de temperatuur van iets weten dat je niet kunt zien? Voor iedere klus is een detector te vinden die hier perfect bij aansluit.
  • Meetbereik: hoe groter het meetbereik, hoe meer mogelijkheden je hebt met de detector. Bepaal van tevoren dan ook hoe breed inzetbaar de detector moet zijn.
  • Gebruiksgemak: kijk goed naar de wijze waarop de detector gebruikt wordt. Hoe makkelijker de detector te bedienen is, hoe beter. Een ingewikkeld apparaat met tientallen knopjes is minder aantrekkelijk dan een display met een aantal knoppen en een duidelijke gebruiksaanwijzing.