Bouwlasers

Elke klus vraagt om het beste gereedschap: of je nu een doe-het-zelver bent of een ervaren professional. Bij Burghouwt vinden we het belangrijk om iedereen te helpen met het correct uitvoeren van je klus. Dit betekent dat je hier terecht kunt voor producten van topkwaliteit. Op deze pagina kun je terecht voor het complete aanbod van bouwlasers. Hier lees je niet alleen Burghouwt’s keuze in de beste bouwlaser, maar kun je ook meer informatie lezen over het gebruik en het vinden van een kwalitatieve bouwlaser.

Lees meer
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Alles over het gebruik van bouwlasers

Een bouwlaser is een gereedschap waarmee het mogelijk is om rechte lijnen te trekken door de lucht. De bouwlaser wordt dan ook vooral gebruikt door bouwvakkers en landmeters. De lijn van de bouwlaser zelf is niet zichtbaar, maar op het oppervlak waar de laser op is gericht zie je een rode punt. Op deze manier is het mogelijk om grote afstanden te meten. Een bouwlaser wordt in de bouw gebruikt voor het meten van hoeken, richtingen en afstanden. Een bouwlaser heeft een groot aantal functies en is daardoor zeer breed inzetbaar.

Burghouwt’s keuze in de beste bouwlaser

Burghouwt kiest voor Bosch en Makita als beste merk bouwlaser. Bosch en Makita is een merk dat een zeer goede bouwlaser op de markt heeft gebracht. De bouwlaser biedt alle belangrijke functionaliteiten in één laser. De allround laser van Bosch en Makita biedt ten eerste kwaliteit, maar zorgt ook dat je efficiënt kunt meten. Het bereik is 800 meter en daarnaast is er sprake van een rotatiesnelheid van 600 rpm. Ook is het mogelijk om 60 uur lang met de bouwlaser te werken zonder deze op te laden. De veelzijdigheid en hoge kwaliteit van de Bosch en Makita bouwlaser zorgen ervoor dat dit merk Burghouwt’s keuze is voor de beste bouwlaser.

Aandachtspunten voor het kiezen van de beste bouwlaser

De beste bouwlaser kiezen? Dan is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Hier vind je de belangrijkste aandachtspunten om op te letten bij het kiezen van de beste bouwlaser.

 • Bereik: hoe groter het bereik, hoe breder toepasbaar de bouwlaser is. Let daarom op het werkbereik van de bouwlaser, dit verschilt per apparaat.
 • Capaciteit: hoe lang kun je met de bouwlaser werken voordat deze opgeladen moet worden? Hoe hoger de werkcapaciteit, hoe meer je optimaal gebruik kunt maken van de laser.
 • Functies: welke extra functies worden er geboden? Er zijn bouwlasers met handige extra’s zoals een verbinding met bluetooth of een automatische zelfnivellering. Je bepaalt zelf of je dergelijke functies belangrijk vindt voor jouw klus.