Afstandmeters

Bij Burghouwt vind je alles wat je nodig hebt voor het goed uitvoeren van een klus. We bieden alleen de beste producten aan van topmerken, waardoor jij verzekerd bent van topkwaliteit. Ben je op zoek naar een meetinstrument voor het meten van langere afstanden? Dan kun je hier terecht voor een ruim aanbod van afstandmeters. Bekijk niet alleen het aanbod, maar ook Burghouwt’s keuze in de beste afstandmeter die je kunt aanschaffen. Zo maak je altijd de beste keuze en profiteer je van de beste resultaten.

Lees meer

Dit moet je weten over afstandmeters

Een afstandmeter is een tool voor het makkelijk, snel en nauwkeurig meten van afstanden. Je kunt natuurlijk ook gebruik maken van een meetlint of rolmaat, maar dit levert niet altijd even nauwkeurige metingen op. Dit resulteert weer in het feit dat je niet het gewenste eindresultaten krijgt. Een afstandmeter is dan ook een ideaal meetinstrument: het enige wat je hoeft te doen is het richten van de meter op het oppervlak en op de knop drukken. Je ziet dan meteen staan wat de exacte afstand is tussen de twee punten.

Een afstandmeter kan alles meten, ook openingen en moeilijk toegankelijke elementen, zoals een hoog plafond of een kamer met veel meubilair. Hier heb je geen gereedschap voor nodig en dit scheelt weer veel tijd. Er zijn veel verschillende afstandmeters, de een nog geavanceerder dan de ander.

Burghouwt’s keuze in de beste afstandmeter

Burghouwt kiest voor Bosch en Makita als beste merken voor afstandmeters. Beide merken hebben een breed assortiment van kwalitatieve afstandmeters. Bosch staat bekend om het creëren van hightechoplossingen voor comfortabel meten. De afstandmeter van Bosch zijn dan ook op menig bouwplaats terug te vinden. Makita staat vooral bekend om de gebruiksvriendelijkheid: de afstandmeter van dit merk biedt een overzichtelijke bediening en is daarnaast voorzien van handige functies. Ook met de prijs-kwaliteitverhouding van de Makita afstandmeter zit het goed. Dit zijn de belangrijkste redenen dat Bosch en Makita Burghouwt’s keuze zijn voor de beste afstandmeter.

Zo kies jij de beste afstandsmeter voor je klus

Er zijn verschillende soorten afstandmeters beschikbaar in het assortiment van Burghouwt. Je bent hier in ieder geval verzekerd van topkwaliteit, maar waar kun je op letten om ervoor te zorgen dat je de beste keuze maakt? Dit zijn de belangrijkste aandachtspunten:

  • Meetbereik: hoe hoger het meetbereik, hoe meer mogelijkheden je hebt met de afstandmeter. Je kunt kiezen voor bereik van 30 meter, maar er zijn ook uitvoeringen met een bereik van 50 meter of meer.
  • Functies: kijk naar de functies die een afstandmeter biedt, zoals intervalfunctie, zelfontspanner en automatisch op- en aftellen.
  • Vermogen: het vermogen van de afstandmeter wordt aangegeven met Volt. Hoe hoger het voltage, hoe langer de afstandmeter meegaat en hoe krachtiger het apparaat is.