Toebehoren Mallen

Welke klus je ook gaat uitvoeren en welke producten je ook nodig hebt: bij Burghouwt vind je altijd kwalitatief gereedschap. Ben je een doe-het-zelver en zoek je naar goede producten of wil je als professional alleen de beste producten gebruiken? Bij Burghouwt begrijpen we als geen ander dat goed gereedschap het verschil kan maken: niet alleen tijdens een klus, maar ook als het gaat om het resultaat. Op deze pagina vind je alle toebehoren mallen die je mogelijk nodig hebt voor tijdens het boren of frezen. Lees hier ook de aandachtspunten voor het kiezen van de beste toebehoren.

Lees meer

Wat valt er onder toebehoren mallen?

Onder toebehoren mallen vallen alle accessoires die je mogelijk nodig hebt wanneer je aan de slag gaat met mallen. Je kunt hierbij onder andere denken aan de volgende onderdelen:

  • Sjablonen: kant-en-klare mallen voor onder andere scharnieren die het mogelijk maken om nog sneller en preciezer te frezen.
  • Geleiderails: handig hulpmiddel voor het nog rechter en nauwkeuriger gebruik van een mal.
  • Verlengstukken: tools voor het verlengen van je mallen, waardoor deze nog breder inzetbaar zijn.
  • Overige accessoires: hieronder vallen bijvoorbeeld koppelsets, opberghoezen en verbindingspennen.

Wanneer heb je dit nodig?

Je hebt toebehoren mallen nodig wanneer je aan de slag gaat met een mal en verzekerd wilt zijn van een perfecte uitvoering. Een mal maakt je werkzaamheden met een boor- of freesmachine al een stuk makkelijker, maar door het gebruik van diverse accessoires kies je voor nog meer gemak. Een verlengstuk biedt bijvoorbeeld nog meer mogelijkheden, terwijl je er met een geleiderail voor kunt zorgen dat je nog nauwkeuriger werkt.

Toebehoren mallen kiezen: de aandachtspunten

Voordat je een keuze maakt in het aanschaffen van toebehoren voor mallen is het belangrijk om eerst na te gaan wat je precies nodig hebt. Op deze manier kun je een goed overwogen keuze maken en schaf je alleen de beste producten aan. Bij Burghouwt ben je op de juiste plek voor het aanschaffen van handige accessoires voor zowel boor- als freesmallen. Bekijk hier al je opties en baseer je keuze op de klus die je gaat uitvoeren. Zo maak je altijd een goede keuze.