Sluitkom- en Sluitplaat freesmallen

Een klus met een freesmachine zo nauwkeurig mogelijk uitvoeren: het kan met behulp van een goede mal. Bij Burghouwt helpen we je dan ook graag met het makkelijk maken van je klus. Dit doe je onder andere met het gebruik van een mal. Op deze pagina vind je het complete aanbod van sluitkom- en sluitplaat freesmallen. Zo ben je verzekerd van een goede uitvoering en maak je het voor jezelf nog makkelijker. Ook lees je hier meer over de voordelen en toepassingen van dit type mal.

Lees meer

Wat zijn sluitkom- en sluitplaat freesmallen?

Sluitkom- en sluitplaat freesmallen zijn speciale mallen naar model van de sluitkom en sluitplaat voor sloten. Een veiligheidsslot op een deur werkt alleen goed wanneer je gebruik maakt van een goede sluitplaat of sluitkom. Deze kun je zelf op maat frezen, maar hier gaat veel tijd in zitten. Het is dan ook mogelijk om een kant-en-klare mal te kopen. Er zijn zowel mallen voor een sluitkom als een sluitplaat te vinden in het Burghouwt assortiment. Het is aan jou om te bepalen wat de beste keuze is en welk type sluitkom- en sluitplaat freesmal je kiest.

Toepassingen en voordelen

Er zitten meerdere voordelen aan het gebruik van een sluitkom- en sluitplaat freesmallen. Mallen in het algemeen bieden enorm veel gemak: ze kunnen ervoor zorgen dat je heel wat tijd bespaart met een klus. Daarnaast is het dankzij het gebruik van een mal heel goed mogelijk om nauwkeurig te werken. De mal zorgt ervoor dat je zeer precies te werk kunt gaan: dit komt het resultaat natuurlijk ook te goede. Zo kun jij profiteren van een strak resultaat en profiteer je van heel veel gemak.

Hoe kies je de beste optie?

  • Veiligheid: zowel een sluitplaat als sluitkom bieden extra veiligheid in het slot van je deur. Maar met een sluitkom creëer je vaak nog extra veiligheid: welke mal jij kiest is ook afhankelijk van de veiligheid die jij wilt creëren.
  • Type slot: kijk goed naar de verschillende soorten sluitkom- en sluitplaat freesmallen. Deze zijn vaak geschikt voor diverse soorten sloten. Het is belangrijk dat de mal hier goed op aansluit.