Slot Freesmallen

Bij Burghouwt creëren we graag extra gemak in het uitvoeren van je klus. En daarom bieden we alleen de beste producten die jou helpen om extra snelheid en precisie te creëren. Ga je aan de slag met het frezen van een slot? Dan heb je mogelijk baat bij het gebruik van een goede slot freesmal. Hier vind je het aanbod van slot freesmallen en lees je meer informatie over het gebruik en de voordelen van dit type freesmal. Benieuwd hoe je de beste keuze maakt? Hier lees je ook hoe je in 3 stappen een slot freesmal aanschaft.

Lees meer

Wat zijn slot freesmallen?

Slot freesmallen zijn speciale mallen die je gebruikt voor het frezen van voor- en zijplaten van verschillende soorten insteeksloten. Een freesmal biedt de mogelijkheid om diverse typen sloten te frezen. Met het gebruik van een mal ben je veel minder tijd kwijt. In het assortiment van Burghouwt vind je onder andere afschrijfmallen, moedermallen, u-cassettes en basismallen. Dit zijn verschillende onderdelen die je mogelijk nodig hebt voor het creëren van het best mogelijke resultaat.

De voordelen van slot freesmallen

Er zijn meerdere redenen waarom het interessant is om te kiezen voor een kant-en-klare slot freesmal. In de eerste plaats ben je hiermee veel minder tijd kwijt. In sommige gevallen moet je eerst zelf een mal maken, maar dit is met een slot freesmal niet het geval. Je hebt meteen een frees klaarliggen die je kunt gebruiken en dit neemt maar weinig tijd in beslag. Omdat je kiest voor een kwalitatieve freesmal ben je heel goed in staat om een nauwkeurig en precies resultaat te behalen.