Scharnier Freesmallen

Ben je op zoek naar een goede scharnier freesmal? Onze slogan is 'Verstandig bouwen, samen met Burghouwt': hiermee geven we aan dat we niet alleen willen bouwen met oog op het milieu, maar ook op de mens. In ons assortiment vind je dan ook uitsluitend kwalitatief gereedschap waarmee je verstandig, goed en efficiënt kunt klussen. Op deze manier haal je het beste in jezelf naar boven: of je nu een doe-het-zelver bent of een professional. Bekijk ons aanbod van scharnier freesmallen en bepaal wat voor jou de beste keuze is. Je bent in ieder geval verzekerd van kwaliteit.

Lees meer

Toepassing scharnier freesmallen

Scharnier freesmallen zijn speciale mallen die je gebruikt voor het plaatsen van scharnieren voor een deur of raam. Wanneer je aan de slag gaat met een freesmachine voor het creëren van een specifieke vorm, is het wel zo prettig om voor extra gemak te kiezen. Dit doe je met een scharnier freesmal: een kant en klare mal met gaten die je alleen nog maar hoeft te volgen met je freesmachine.

Bekijk alle voordelen

Benieuwd naar de belangrijkste redenen om gebruik te maken van een scharnier freesmal? Hier vind je een overzicht van de grootste voordelen:

  • Het gebruik van een mal maakt het frezen een stuk eenvoudiger. Je bent veel minder tijd kwijt met frezen;
  • Met een scharnier freesmal ben je veel beter in staat om nauwkeurig te werken. Je creëert hierdoor een beter resultaat.
  • Het is mogelijk om een frees aan te schaffen voor verschillende toepassingen. Hierdoor is het altijd mogelijk om precies te vinden waar je naar op zoek bent.

De opties in het assortiment

Wanneer je zoekt naar een scharnier freesmal is het goed om te weten wat hierbij je mogelijkheden zijn. Bij Burghouwt vindt je verschillende mallen in het assortiment. Zo kun je niet alleen kiezen voor een basismal, maar ook kant-en-klare sets van scharniermallen. Bekijk niet alleen scharniermallen in verschillende materialen, maar ook in meerdere uitvoeringen. Ook voor accessoires zoals opleggers voor een freesmal kun je hier terecht. Met deze producten maak je jouw klus een stuk makkelijker.