Boormallen

Op zoek naar boormallen? Bij Burghouwt vind je een overzicht van jouw mogelijkheden op het gebied van handgereedschappen zoals boormallen. Hier vind je niet alleen een ruim aanbod, maar kun je er ook zeker van zijn dat je kiest voor de topkwaliteit. En dat vinden we bij Burghouwt belangrijk, want we geloven dat topkwaliteit producten ervoor zorgen dat jij verstandig kunt bouwen en verzekerd bent van een goed resultaat. Op deze pagina vind je al je mogelijkheden voor boormallen en ontdek je waar je op moet letten in het aanschaffen van boormallen voor je volgende klus.

Lees meer

Boormallen: dit moet je weten

Een boormal is een handige tool dat je gebruikt voor het maken van meerdere gaten met een boormachine. Dit sjabloon maakt het gemakkelijk om gaten te boren zonder veel tijd te verliezen. Er zit al een standaard ruimte tussen de gaten waardoor het nog makkelijker is om in een keer door te gaan. Voor zowel doe-het-zelvers als professionals is het gebruik van boormallen aan te raden: je werkt hiermee sneller en daarnaast kun je ook heel nauwkeurig te werk gaan. Een boormal zorgt ervoor dat je de gaten in de juiste hoek en diepte boort.

Soorten en toepassingen

Boormallen zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten. Dit gereedschap gebruik je voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden met de boormachine. Denk hierbij aan het bevestigen van deur- en raambeslag, maar ook voor het maken van gaten in houten verbindingsstukken of deur- en knopscharnieren. Een boormal is geschikt voor verschillende materialen en diktes, waardoor het goed mogelijk is om jouw klus nog sneller uit te voeren.

Waar moet je op letten bij de aankoop van boormallen?

Bij de aankoop van boormallen is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Denk hierbij onder andere aan de toepassing. Wanneer je precies weet wat je gaat doen is het nog makkelijker om snel de juiste boormal aan te schaffen voor de klus. Daarnaast is het slim om te letten op de kwaliteit van een boormal: een boormal van kunststof zal minder lang meegaan dan een boormal van metaal. Daarnaast zorgt een sterk materiaal er ook voor dat de boormal goed op zijn plek zal blijven zitten: met betere resultaten als gevolg. Bij Burghouwt bieden we altijd topkwaliteit boormallen en ben je in ieder geval verzekerd van een goede keuze. Zo ga jij veilig, nauwkeurig en snel aan de slag met je klus.