Lijmtangen en lijmkammen

Ben je van plan om te gaan klussen en heb je hiervoor lijmtangen en lijmkammen nodig? Dan vind je alle benodigdheden terug in het assortiment van Burghouwt. Het uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat je binnen een korte tijd alles in handen hebt om de werkzaamheden uit te voeren en van alle gemakken voorzien te zijn. Doordat de lijmtangen en lijmkammen in een groot aantal varianten komen, moet je jezelf goed voorbereiden op de aankoop. Hier lees je daarom waar je allemaal op kan letten, wat de beste lijmtangen en lijmkammen zijn volgens Burghouwt en wat je nog meer nodig hebt voor het klussen.

Lees meer
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Zo kies je de juiste lijmtangen en lijmkammen

Als je in het assortiment van Burghouwt kijkt, zie je direct dat er verschillende lijmtangen en lijmkammen beschikbaar zijn. Hierdoor is het maen van een keuze niet eenvoudig. Er zijn daarom een aantal aandachtspunten om rekening mee te houden.

  • Soorten: Bij de lijmtangen en lijmtangen is het als eerste belangrijk dat je de verschillende soorten naast elkaar zet. Iedere soort zal weer een geheel nieuwe toepassingsmogelijkheid met zich meebrengen. Zo zorg je ervoor dat de tangen en kammen volledig bij elkaar aansluiten.
  • Topmerken: Bij Burghouwt ga je voor kwaliteit. Daarom zijn er alleen maar topmerken in het assortiment te vinden. Hoewel ieder merk goed is, wil je wellicht voor een bepaald merk gaan waar je veel van kan profiteren. Zorg er daarom voor dat je alle topmerken ook goed met elkaar vergelijkt.
  • Afmetingen: Voor ieder klusproject zijn andere afmetingen nodig. De lijmtangen en lijmkammen op basis van afmetingen met elkaar vergelijken zorgt ervoor dat je meer gemakken hebt en zeker weet dat de kammen en tangen volledig bij de wensen aansluiten en je er veel meer mee kan.

Burghouwt’s keuze: de beste lijmtangen en lijmkammen

De beste lijmtangen en lijmkammen volgens Burghouwt zijn de varianten van Bessey. Het merk heeft een groot aantal verschillende varianten ontwikkeld, welke allemaal voorzien zijn van hoogwaardige kwaliteit. De lange levensduur zorgt ervoor dat je gereedschappen in handen hebt waar je voor langere tijd van kan genieten. Met een groot aantal mogelijke afmetingen zijn er voldoende varianten die jou helpen bij het klusproject en alle materialen zitten binnen een korte tijd weer stevig aan elkaar met de kammen en tangen.

De andere accessoires voor jouw lijmtangen en lijmkammen

Ga je gebruik maken van de lijmtangen en lijmkammen? Dan wil je hier ook de juiste nauwkeurigheid mee krijgen. Je kan dan kijken naar een groot aantal accessoires in het assortiment van Burghouwt. Enkele accessoires staan hieronder bij elkaar. -

  • Lijmsoorten: Iedere lijmsoort kan gebruikt worden voor een geheel andere variant klus. Je vindt daarom een groot aantal soorten in het assortiment terug.
  • -
  • Schuurmaterialen: Als je lijm aanbrengt op een oppervlak, kan het zijn dat er wat resten achterblijven. Dit kan je verhelpen door het oppervlak licht op te schuren. Alle schuurmaterialen en bijbehorende accessoires aanschaffen zorgt dat je een goede afwerking krijgt van het oppervlak en de lijmresten snel verholpen zijn.