Overige scharen

Burghouwt staat voor je klaar in je zoektocht naar een goede schaar. We bieden niet alleen een zeer uitgebreid assortiment, maar zorgen er ook voor dat je verzekerd bent van de beste kwaliteit. Bij ons staat verstandig bouwen hoog in het vaandel, en daar hoort ook goed gereedschap bij: daarvoor kun je dan ook altijd op de webshop terecht. Hier vind je het aanbod van overige scharen, zodat het mogelijk is om de juiste schaar te vinden voor jouw klus. We helpen je graag met het maken van de beste keuze: zo kun jij jouw klus optimaal uitvoeren en profiteren van een goed resultaat.

Lees meer

Wat vind je in het assortiment?

In het assortiment van overige scharen zijn er verschillende typen knipgereedschap te vinden. Je kunt hier onder andere terecht voor complete scharensets, maar ook voor scharen die je voor specifieke klussen kunt gebruiken. Hier vind je een duidelijk overzicht van het aanbod overige scharen bij Burghouwt:

  • Allesknipper: zoals de naam doet vermoeden is de allesknipper geschikt voor het knippen van heel veel verschillende materialen, waaronder staal en beton.
  • Metselsteenknipper: de metselsteenknipper is een onmisbare tool voor het op maat maken van stenen. Of dit nu voor een professionele klus is of voor je eigen woning: dit knipgereedschap zorgt voor het beste resultaat.
  • Klinkerknipper: met een klinkerknipper is het goed mogelijk om klinkers en betontegels op maat te knippen. Je kunt hier bijvoorbeeld geen grindtegels mee doorknippen.

De waarde van goede scharen

Als vakman heb je veel aan goed knipgereedschap. En omdat er heel veel verschillende soorten scharen verkrijgbaar zijn, is het heel goed mogelijk om een schaar te vinden die bij jouw werkzaamheden past. Zo ben je in staat om je werk goed uit te voeren. Een goede schaar zorgt niet alleen voor meer nauwkeurigheid, maar ook voor snelheid. Het gebruik van de juiste tools maakt je klus een stuk makkelijker.

Wanneer heb je deze scharen nodig?

De overige scharen in dit assortiment kun je voor diverse klussen gebruiken: over het algemeen maken vooral professionals gebruik van kwalitatief knipgereedschap als de metselsteenknipper en de klinkerknipper. Maar als doe-het-zelver kun je ook altijd een goede schaar vinden waarmee je de klus kunt klaren. Bepaal eerst wat de klus is die je gaat uitvoeren en maak op basis daarvan de keuze in goed knipgereedschap. Op deze manier ben je verzekerd van kwaliteit en een goede uitvoering van iedere klus. Bekijk zelf je mogelijkheden bij Burghouwt.