Purpistolen

Ben je op zoek naar een goed purpistool? Bij Burghouwt vind je een complete aanbod van purpistolen: zo kun jij makkelijk en snel zien wat het aanbod is en een goede keuze maken. 'Verstandig bouwen, samen met Burghouwt' is niet voor niets onze slogan: we helpen jou dan ook graag met het maken van de beste keuzes op het gebied van gereedschap. Want een goede uitvoering van de klus begint met het gebruik van de beste producten. Daarom ben je bij ons altijd aan het goede adres voor kwalitatief gereedschap, waaronder purpistolen. Bekijk zelf het aanbod en ontdek alle toepassingen van het purpistool.

Lees meer

Wat is een purpistool?

Een purpistool, ook wel een schuimpistool genoemd, is een hulpmiddel waarmee het makkelijker is om purschuim aan te brengen. Een purpistool is voorzien van een doseerschroef en een soft-grip handgreep: zo ligt het pistool prettig in de hand en kun je als gebruiker extra nauwkeurig werken. Het is voor zowel doe-het-zelvers als professionals goed mogelijk om een purpistool aan te schaffen. In de webshop vind je niet alleen verschillende purpistolen, maar ook handige accessoires zoals losse adapters en slangen. Zo vind je altijd wat je nodig hebt.

De belangrijkste voordelen op een rij

Het gebruik van een purpistool brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo is het in de eerste plaats een goed hulpmiddel waarmee je kiest voor een gemakkelijke uitvoering van je klus. Een purpistool is daarnaast ook voorzien van handige extra’s, zoals een soft-grip handgreep en een doseerschroef: zo weet je zeker dat je kiest voor een kwalitatief hulpmiddel voor het aanbrengen van purschuim. Je kunt daarnaast ook kiezen voor een purpistool met extra lange lans: hierdoor kun je diepere voegen goed purren. Je bent met een purpistool veel beter in staat om veilig en secuur te werken.

De meest bekende purpistool toepassingen

Wanneer je aan de slag gaat met het aanbrengen van purschuim is het zeker aan te raden om gebruik te maken van een purpistool. Je kunt heel gemakkelijk en snel werken met dit hulpmiddel, waardoor je profiteert van een strak resultaat. Het is een veilige manier om deze producten aan te brengen. Of je nu een vloer, een wand of dak gaat isoleren: hierbij kun je altijd gebruik maken van een purpistool.