Gasbetonzagen

Zagen zijn er in allerlei soorten en maten: wanneer je jouw klus goed wilt uitvoeren is het belangrijk om de juiste zaag te kiezen. Dit komt ook terug in ons assortiment gasbetonzagen. Hier vind je ons aanbod van gasbetonzagen, zodat je zeker weet dat je kiest voor kwaliteit. Wanneer gebruik je een gasbetonzaag en welke voordelen brengt deze tool met zich mee? Hier lees je alles wat je moet weten over dit type handzaag, maar ontdek je ook Burghouwt’s keuze in de beste gasbetonzaag die jij kunt aanschaffen. Zo ben je verzekerd van de beste resultaten, iedere klus opnieuw.

Lees meer

Burghouwt’s keuze in de beste gasbetonzaag

Burghouwt kiest voor Bahco als beste merk gasbetonzaag. Het merk staat bekend als fabrikant van zeer kwalitatief handgereedschap: ook in je zoektocht naar een gasbetonzaag is de kans groot dat je bij dit merk uitkomt. Bahco is een merk dat al meer dan 130 jaar aan de top staat op het gebied van handgereedschap. De gasbetonzaag van dit merk is niet alleen voorzien van een comfortabele handgreep, maar is daarnaast ook uitstekend te gebruiken dankzij de extra geharde tanden. Je kiest hiermee voor kwaliteit en gebruiksgemak: dit is de reden dat Bahco Burghouwt’s keuze is voor de beste gasbetonzaag.

Alles over het gebruik van gasbetonzagen

Gasbetonzagen zijn gemaakt voor het zagen van poreuze materialen op steenbasis. De betonzagen hebben zeer grove vertanding die zeer gehard is. Dit maakt het goed mogelijk om lichtgewicht gasbetonblokken te zagen. Dit kan niet met een gewone zaag, omdat je simpelweg stevigheid tekort komt. Dit is met de gasbetonzaag opgelost vanwege de aanwezigheid van extra geharde tanden. Een gasbetonzaag kan worden gebruikt voor het zagen van gipsplaten, maar ook voor cellenbeton. Verder is de zaag ook geschikt voor de doe-het-zelver als de ervaren vakman.

Bekijk alle voordelen van een gasbetonzaag

  • Grove vertanding: de gasbetonzaag is een handzaag met een grove vertanding. Hiermee is de zaag perfect voor het zagen van bouwstenen en zachte steensoorten.
  • Comfortabel handvat: de handgreep van een gasbetonzaag is zeer ergonomisch, waardoor het goed mogelijk is om de zaag langere tijd achter elkaar te gebruiken.
  • Stevige tanden: de tanden van de zaag zijn zeer stevig en extra gehard. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit zeer goed is en dat je ook lang tijd profiteert van scherpte.
  • Snelheid: een gasbetonzaag maakt het mogelijk om snel te werken. De zaag werkt snel en soepel door diverse steensoorten heen.