Toebehoren Hamers (hamerstelen)

Maak je veel gebruik van je hamer? Dan is het goed mogelijk dat er na verloop van tijd sprake is van slijtage. Natuurlijk kan je hamer ook kapot gaan tijdens het gebruik. Bij Burghouwt kun je dan ook altijd terecht voor alle toebehoren hamers. Hier vallen niet alleen hamerstelen onder, maar ook andere producten. Bekijk hier het complete aanbod en ontdek de beste producten die jij kunt aanschaffen. Zo weet je zeker dat je voor kwaliteit kiest waar je weer jarenlang gebruik van kunt gaan maken.

Lees meer

Wanneer heb je toebehoren nodig?

Je hebt toebehoren hamers nodig wanneer je huidige hamer niet meer goed werkt of kapot is. Wellicht is de steel zodanig versleten dat deze niet meer prettig in de hand ligt, maar het is ook mogelijk dat de steel is gebroken. Verder is het ook mogelijk dat de kop van de hamer vervangen moet worden. Dit is niet bij ieder type hamer nodig: vooral bij rubberen hamers of mokers. Toebehoren voor hamers zijn volop te vinden bij Burghouwt. Op deze pagina vind je alle producten die je nodig hebt voor het vervangen van onderdelen van je hamer, maar ook voor het verbeteren en versterken van je hamer. Je kunt hier onder andere terecht voor:

  • Hamerstelen: je vindt hier losse hamerstelen die je kunt aanschaffen om zo je huidige steel van je hamer te vervangen.
  • Rubberen mokerdoppen: je kunt de rubberen mokerdop gebruiken voor jouw moker of rubberen hamer. Deze hamers hebben vaak doppen die je er makkelijk af kunt halen en dus ook goed kunt vervangen.
  • Hamerspie: de hamerspie heb je nodig voor het vastmaken van de hamersteel in het hamerhuis.

Hoe kies je de beste optie?

De beste toebehoren hamers kiezen doe je in de eerste plaats op basis van wat je nodig hebt. Daarna kun je gaan kijken naar de kwaliteit die je zoekt en de persoonlijke eisen die jij stelt. Wellicht wil je graag een houten steel voor je hamer of vind heb je alleen een mokerdop nodig voor je hamer. Ga je op zoek naar een steel voor je hamer? Let er dan goed op dat de lengte juist is, zodat je niet een te zwakke steel koopt voor je hamerkop.

Voordelen toebehoren hamers

Toebehoren voor hamers zorgen ervoor dat je jouw hamer weer nieuw leven in kunt blazen. Waarom een nieuwe hamer kopen als je ook een los onderdeel kunt aanschaffen en je hamer kunt vernieuwen? Daarnaast ben je altijd verzekerd van topkwaliteit: bij Burghouwt zorgen we altijd voor het beste gereedschap, zodat jij hier optimaal gebruik van kunt maken.