Lasbikhamers

Er zijn heel wat soorten hamers verkrijgbaar: de lasbikhamer is een van de opties die jij hebt. Lasbikhamers worden gebruikt voor tal van uiteenlopende taken en is dan ook terug te vinden in heel wat gereedschapskisten. Ben jij op zoek naar een goede lasbikhamer? Bij Burghouwt helpen we je graag: je vindt hier niet alleen ons assortiment van lasbikhamers, maar je leest hier ook meer informatie. Verstandig bouwen staat bij ons centraal en dit betekent dat we heel veel waarde hechten aan kwaliteit. We bieden dan ook alleen de beste producten aan voor jouw klus. Zelf ontdekken? Bekijk ons aanbod van lasbikhamers op deze pagina.

Lees meer

Wanneer gebruik je een lasbikhamer?

Je gebruikt een lasbikhamer, ook wel een bikhamer genoemd, wanneer je metaal wilt bewerken. De hamer heeft een puntige kop waarmee het heel goed mogelijk is om de slakken/lasrups uit je metalen werkstuk te hakken. De lasrups is een strook van metaal die door lassen ontstaat op het materiaal. De lasbikhamer maakt het dan ook mogelijk om dit te verwijderen. De lasbikhamer is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en in diverse prijscategorieën. Bij Burghouwt kies je voor kwaliteit en een goede prijs.

Lasbikhamers: de voordelen op een rij

Een lasbikhamer heeft een belangrijk voordeel. Het is namelijk het perfecte gereedschap voor metaalbewerking. Ben je veel met metaal bezig? Dan is de kans groot dat je ook regelmatig moet lassen: er ontstaan hierbij lasrupsen of -stroken. In dit geval heb je een lasbikhamer nodig om dit op te lossen. De hamer is hier perfect geschikt voor en biedt dan ook de ideale oplossing. Verder is een lasbikhamer niet heel zwaar en gemaakt van staal, waardoor het zeer stevig is, zonder dat het hinderlijk is in gebruik.

Het beste gereedschap kiezen

De beste lasbikhamer kiezen doe je vooral op basis van je eigen wensen en eisen. Een lasbikhamer heeft meestal een houten handgreep, maar er zijn ook uitvoeringen met een kunststof steel. Daarnaast is het gewicht ook een belangrijk aandachtspunt: de ene lasbikhamer is zwaarder dan de ander. Het is aan jou om te bepalen wat je prettig vindt en hoeveel kracht je nodig hebt. Bij Burghouwt ben je in ieder geval verzekerd van de beste kwaliteit. Hier kun je dan ook terecht voor het beste gereedschap voor iedere klus. Of je nu een lasbikhamer nodig hebt of een ander type hamer: hier vind je alles wat je nodig hebt om jouw klus goed uit te voeren.