Draadsnijsets

Het kopen van los gereedschap brengt zeker voordelen met zich mee, zeker wanneer je al veel onderdelen of producten hebt om een klus uit te voeren. Maar het is in sommige gevallen ook een aanrader om te kiezen voor een compleet set. Ga je bijvoorbeeld handmatig tappen? Dan is het wellicht een slimme keuze om voor een draadsnij set te kiezen. Bekijk hier de draadsnijsets in het assortiment van Burghouwt. Zo heb je niet alleen meteen alles in huis wat je nodig hebt, maar ben je ook verzekerd van de beste kwaliteit. Verstandig bouwen doe je samen met Burghouwt.

Lees meer

Wat zijn draadsnijsets?

Draadsnijsets zijn complete sets waar alles in zit dat je nodig hebt voor het handmatig tappen van schroefdraad. Een set bestaat niet alleen uit de tappen voor het vervaardigen van schroefdraad, maar ook andere handige onderdelen. Onderstaand vind je een overzicht van alle onderdelen in de set:

  • Handtappen / machinetappen. er worden tappen geleverd in verschillende maten, waardoor je altijd de juiste maat kunt kiezen voor je klus;
  • Snijplaathouder: ideale tool voor het bevestigen van het snijblok, zodat je hiermee uitwendig schroefdraad kunt maken.
  • Wringijzer: je gebruikt een wringijzer voor het handmatig aanbrengen van schroefdraad in een geboord gat.
  • Schroefdraadmeter: hiermee kun je de maat van een schroefdraad eenvoudig en snel meten.

Bekijk de voordelen van een compleet set

Een compleet draadsnijset aanschaffen brengt verschillende voordelen met zich mee. In de eerste plaats ben je meteen voorzien van alle onderdelen die je nodig hebt. Je hoeft daardoor geen losse producten meer aan te schaffen om je klus te kunnen klaren. Daarnaast zitten er ook handige extra’s bij die het uitvoeren van je klus nog makkelijker maken. Een compleet set bevat alles wat je nodig hebt en wordt geleverd in een handige verpakking waar je alles netjes in kwijt kunt. Zo behoudt je het overzicht en raak je je gereedschap niet kwijt.