Olie- en Vetspuiten

Het gebruik van machines zorgt voor veel gemak, maar je moet er ook voor zorgen dat de werking optimaal blijft. Daardoor vragen de meeste machines om goed onderhoud. Dit kan het inspuiten van olie of vet betekenen: hier vind je dan ook ons aanbod van olie- en vetspuiten. Bij Burghouwt vinden we kwalitatief gereedschap erg belangrijk en daarom vind je bij ons alleen de beste producten. Verstandig bouwen doe je samen met Burghouwt en het goed onderhouden van je gereedschap hoort hier zeker bij. Bekijk hier alle olie- en vetspuiten en Burghouwt’s keuze in de beste olie- en vetspuit.

Lees meer

Het gebruik van olie- en vetspuiten

Je gebruikt olie- en vetspuiten voor het aanbrengen van olie en ander smeermiddel. Een vetspuit is een type drukpomp die je gebruikt voor het aanbrengen van smeervet. Een vetspuit maakt het zeer eenvoudig om smeermiddel aan te brengen op onderdelen of gedeelten van onderdelen. Als het gaat om moeilijk bereikbare plekken waar je met een spuitbus niet bij kunt is de vetspuit een zeer goed alternatief. Een vetspuit gebruik je samen met kokers ook vetpatronen genoemd die gevuld zijn met vet. Een oliespuit wordt gebruikt voor het aanbrengen van smeerolie. Een oliespuit is gemaakt van koper, omdat koper corrosiebestendig is en een desinfecterende werking heeft. Met een oliespuit is het nog makkelijker om een machine of onderdelen van een machine te smeren voor optimale werking.

Burghouwt’s keuze in de beste olie- en vetspuit

Burghouwt kiest voor Pressol als beste merk olie- en vetspuiten. Pressol is een toonaangevend merk op het gebied van smeermiddelen: deze fabrikant is al meer dan 100 jaar actief. In deze periode heeft Pressol altijd manieren gezocht om de producten te verbeteren waar mogelijk. In resulteert vandaag de dag in zeer goede producten, waaronder olie- en vetspuiten. De zeer goede kwaliteit zorgt ervoor dat Pressol Burghouwt’s keuze is voor de beste olie- en vetspuit.

Kies de beste optie voor jouw klus

Hoe kies je de beste olie- of vetspuit voor je klus? Het is eerst belangrijk om te bepalen wat je precies nodig hebt. Heb je een machine die met olie gesmeerd moet worden? Dan is de oliespuit een aanrader. Een vetspuit is voor het aanbrengen van andere smeermiddelen. Kies voor een vetspuit wanneer je smeermiddel moet aanbrengen op moeilijk bereikbare plekken waar je met een spuitbus niet bij kunt komen. Burghouwt biedt alleen de beste producten en daardoor ben je in deze webshop in ieder geval verzekerd van topkwaliteit olie- en vetspuiten. Bekijk hier je mogelijkheden.