Ijskrabbers

Voor iedere klus het beste gereedschap vinden: dat doe je bij Burghouwt. Hier vind je alles voor de doe-het-zelver en de professional. Wij bieden alleen kwalitatieve producten, zodat jij in staat bent om jouw klus goed en verstandig uit te voeren. Of het nu gaat om een ijskrabber of een boormachine: bij ons ben je aan het juiste adres voor alles wat je nodig hebt om een klus in of rondom huis uit te voeren. Op deze pagina vind je het complete aanbod van ijskrabbers. Lees hier hoe je de beste ijskrabber kiest voor jouw autoruit.

Lees meer

De waarde van een goede ijskrabber

Een goede ijskrabber brengt heel wat voordelen met zich mee. Je bent hiermee in staat om een autoruit snel ijsvrij te maken. Daarnaast is het ook nog eens een must, want je bent verplicht om je autoruit te krabben. Voor een niet-gekrabde autoruit betaal je een flinke boete. De aanschaf van een goede ijskrabber is dan ook een kleine moeite. Een ijskrabber voor autoruiten maakt zichtbaarheid mogelijk en is daarnaast ook gemakkelijk in gebruik.

Bekijk de mogelijkheden voor ijskrabbers

In je zoektocht naar een ijskrabber heb je de keuze uit verschillende mogelijkheden. Er zijn diverse formaten en uitvoeringen, waarmee je altijd de mogelijkheid hebt om een ijskrabber te kiezen die helemaal aan jouw wensen voldoet. Kies je voor een traditionele krabber voor het krabben van je autoruit of ga je voor een extra breed of gebruiksvriendelijk exemplaar? Dankzij de vele mogelijkheden op het gebied van ijskrabbers vind je altijd een optie die aan jouw wensen voldoet.

Aandachtspunten ijskrabber kiezen

Wil je de beste ijskrabber aanschaffen? Dan zijn er een aantal aandachtspunten waar je rekening mee kunt houden. Hier vind je een overzicht van de belangrijkste details die het verschil kunnen maken:

  • Blad: het blad van de krabber moet scherp zijn, maar geen schade toebrengen aan de ruit. Het is daarnaast belangrijk dat het blad erg stevig is, omdat je hier waarschijnlijk wel wat kracht op zult uitoefenen.
  • Tanden: een ijskrabber moet duidelijk aanwezige tanden hebben. Een goede ijskrabber is aan de hele breedte voorzien van tanden. Zo kun je ook een zo groot mogelijk oppervlak bewerken.
  • Handvat: het handvat moet gemaakt zijn van een zacht materiaal. Kies voor een ijskrabber met neopreen handvat. Je hebt hierbij nog genoeg grip als je handschoenen draagt.