Hevels

Kwalitatief gereedschap is van groot belang: en of je nu op zoek bent naar een machine of goed handgereedschap, dit is allemaal te vinden bij Burghouwt. Met een assortiment van meer dan 20.000 artikelen vind je altijd wat je zoekt. Daarnaast weet je bij ons altijd zeker dat je kiest voor kwaliteit, want wij vinden het belangrijk om onze klanten alleen het beste aan te bieden. Zo voer jij je klus op de best mogelijke manier uit en ben je daarnaast ook verzekerd van een goed resultaat. Ben je op zoek naar een hevel? Hier vind je het complete aanbod van hevels bij Burghouwt.

Lees meer

Wat is een hevel?

Een hevel is een hulpmiddel dat je gebruikt voor het veilig optillen van een bepaald materiaal. Dit kan om glas gaan, maar de hevel kan ook op andere manieren toegepast worden. Zo zijn er ook speciale klemhevels die dienen als een soort hoekverbinding. Een hevel is een handig gereedschap wat jouw klus een stuk makkelijker kan maken. Een hevel is meestal gemaakt van PVC en heeft daarnaast een korte steel van hout.

De toepassingen van hevels

Je kunt onder andere kiezen voor de glashevel, ook wel glaslepel. Dit is een speciale hevel waarmee het mogelijk is om glas in ramen en deuren op de juiste manier te positioneren. De glashevel, ook wel een glaslepel genoemd, is zo ontworpen dat het mogelijk is om een ruit makkelijk te stellen. Ook is er met een glashevel minimale kans op beschadigingen van de ruit.

De beste hevel aanschaffen? Dat doe je zo

Ben je op zoek naar een goede hevel? Dan kun je hiervoor altijd bij Burghouwt terecht. Je vindt hier kwalitatieve hevels voor verschillende toepassingen. Ga je aan de slag met het vervangen of plaatsen van glas? Dan is het zeker de moeite waard om voor een glashevel te kiezen. Je kunt daarnaast ook kiezen voor een goede klemhevel. Je bent in ieder geval verzekerd van goede en vooral professionele kwaliteit. Of je nu een doe-het-zelver bent of een professional: hier maak je altijd de beste keuze om je klus goed uit te voeren.