Stootijzers

Bij Burghouwt hanteren we al jaren de slogan ‘Verstandig bouwen, samen met Burghouwt’. We zien het als onze missie om jou alleen de beste producten aan te bieden voor iedere klus. Zo ook in het assortiment stootijzers: je vindt hier alleen gereedschap van de beste merken, waarbij je verzekerd bent van kwaliteit. Op deze manier is het een stuk makkelijker om je klus goed te klaren en profiteer je van een goed resultaat. Hier ontdek je de stootijzers in het assortiment en lees je meer over de werking en voordelen van stootijzers.

Lees meer

Dit moet je weten over een stootijzer

Een stootijzer is een type gereedschap dat je voor verschillende zaken kunt gebruiken. Je kunt hiermee onder andere stenen aanduwen in de bestrating, maar ook voor het uitbreken van een straat of een tuin. De brede toepasbaarheid van een stootijzer is dan ook een van de voordelen van dit gereedschap. Zowel professionals als doe-het-zelvers kunnen een stootijzer gebruiken voor tal van klussen. Voor handmatig wrik- en breekwerk is dit gereedschap een ideale tool.

Aandachtspunten bij een stootijzer kopen

Voordat je een stootijzer gaat aanschaffen is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Zo kun je onder andere letten op de lengte van het gereedschap. Er zijn niet alleen uitvoeringen van 1000 mm, maar ook van 1500 mm. De meeste stootijzers hebben een uitvoering waarbij er aan de ene kant een beitel zit en aan de andere kant een knop. Let hier goed op bij aanschaf, zodat je zeker weet dat je een stootijzer koopt waar je optimaal gebruik van kunt maken.

Zo schaf je de beste stootijzer aan

Een goede stootijzer en ander gereedschap schaf je aan met een goede voorbereiding. Zorg niet alleen dat je weet wat je nodig hebt, maar ook welke producten ervoor zorgen dat je jouw klus op de beste manier kunt uitvoeren. Wanneer je een stootijzer zoekt, let dan vooral op de lengte van het gereedschap, maar ook de uitvoering. Op deze manier weet je zeker dat je een flexibele en multi-inzetbare stootijzer inzet waar je heel lang van profiteert. En omdat je bij Burghouwt in ieder geval verzekerd bent van goede kwaliteit, kun je er ook van uitgaan dat je een goede investering doet op de lange termijn. Zo kies je voor iedere klus het beste gereedschap.