Sloopbeitels

Wat is je klus en wat heb je nodig? Geen zorgen, bij Burghouwt hebben we alles wat je nodig hebt en staan we voor je klaar. We bieden niet alleen een uitgebreide assortiment, maar helpen we je ook graag met het maken van de beste keuze. Dit zie je terug in ons aanbod van sloopbeitels: we hebben altijd de beste sloopbeitel voor jouw klus. Voor ieder budget vind je een goede sloopbeitel waarmee je de klus kunt klaren. Bekijk hier ook Burghouwt’s keuze in de beste sloopbeitel.

Lees meer

Alles over het gebruik van een sloopbeitel

Een sloopbeitel of wel een breekijzer is, zoals de naam al doet vermoeden, geschikt voor sloop en breek werkzaamheden. Dit gereedschap is meestal tussen de 0,5 en 1 meter lang en aan een kant voorzien van een geslepen klauw. Het komt ook voor dat er aan beide zijden een klauw zit. Een sloopbeitel is gemaakt van staal, waardoor er sprake is van extra hardheid, waardoor dit gereedschap ook zeer harde materialen met gemak kan wegslopen. Openbreken, afschrapen en uittrekken van spijkers doe je onder andere met de sloopbeitel.

Burghouwt’s keuze in de beste sloopbeitel

Burghouwt kiest voor Gedore en Stanley als beste merken voor sloopbeitels. De reden hiervoor is de brede inzetbaarheid van de sloopbeitels van beide merken. De sloopbeitel van Gedore is voorzien van zowel een klauw als een beitel, waardoor het gereedschap zeer breed inzetbaar is. Daarnaast kies je bij dit merk voor een sloopbeitel die is gemaakt van speciaal staal, zo weet je zeker dat je kiest voor kwaliteit en een lange levensduur. Met een sloopbeitel van Stanley kies je gegarandeerd voor optimaal gebruiksgemak en een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Zo kies jij de juiste sloopbeitel

Een sloopbeitel kiezen: waar moet je dan op letten? Er zijn een aantal aandachtspunten waar je rekening mee kunt houden voordat je een aankoop doet:

  • Uitvoering: sloopbeitels zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen. Bekijk wat je nodig hebt voor jouw klus of kijk naar toekomstige klussen die op de planning staan. Zo kies je een sloopbeitel die je voor tal van klussen kunt gebruiken.
  • Vergelijken: vergelijk de verschillende sloopbeitels van diverse merken op basis van de prijs, maar ook de kwaliteit en de functies. Zo weet je zeker dat je niets mist en de beste keuze maakt.