Voeg- en Sleuvenbeitels

Ben je op zoek naar goede beitels voor jouw klus? Op deze pagina vind je een overzicht van alle voeg- en sleuvenbeitels in het assortiment van Burghouwt. Je kunt op deze manier niet alleen bepalen of je dit type beitel nodig hebt, maar is het ook mogelijk om al je opties te bekijken. Welke voeg- en sleuvenbeitel is voor jou de goede keuze? Bij Burghouwt kun je in ieder geval rekenen op kwaliteit: onze slogan is niet voor niets ‘Verstandig bouwen, samen met Burghouwt’. We helpen je dan ook graag met het vinden van de beste voeg- en sleuvenbeitel voor jouw klus.

Lees meer

Wanneer gebruik je voeg- en sleuvenbeitels?

Je gebruikt voeg- en sleuvenbeitels voor het uithakken van voegen van intacte metselstenen en het verwijderen of repareren van deze stenen. Daarnaast is het ook mogelijk om met de voegbeitel tegels en pleisterwerk te verwijderen. Je kunt de voeg- en sleuvenbeitel dan ook zien als een soort koudbeitel die je gebruikt voor sloopwerkzaamheden. De voeg- en sleuvenbeitel heeft een verbreed stuk aan de hakzijde, welke aan twee kanten scherp is gesneden. Hierdoor is het onder andere mogelijk om steen op maat te hakken. Dit type beitel wordt ook gebruikt voor het bijwerken van voegen voordat je gaat starten met voegen. Hier komt ook de naam van de beitel vandaan.

Alle voordelen van voeg- en sleuvenbeitels op een rij

Waarom is het slim om te kiezen voor een voeg- en sleuvenbeitel voor jouw klus? Er zitten een aantal voordelen aan het gebruik van deze tool. De belangrijkste voordelen vind je in onderstaand overzicht:

  • Sneller werken: je bent een stuk sneller in het uitvoeren van je klus wanneer je hiervoor goed gereedschap gebruikt. De voeg- en sleuvenbeitel zorgt voor heel wat tijdsbesparing.
  • Veelzijdige tool: de voeg- en sleuvenbeitel is te gebruiken voor het voorbereiden van voegen voordat je start met het voegen. Maar je kunt dit type beitel ook gebruiken voor sloopwerkzaamheden.
  • Topkwaliteit: de meeste voeg- en sleuvenbeitels zijn gemaakt van hoge kwaliteit staal en zijn daarnaast ook nog gehard. Dit zorgt voor een lange levensduur.

De beste keuze in jouw klus

Een voeg- en sleuvenbeitel vinden voor je klus doe je gemakkelijk en snel bij Burghouwt. Je kunt hier kiezen uit verschillende opties. Wat jij nodig hebt is afhankelijk van de klus die je gaat uitvoeren, maar ook van je persoonlijke voorkeuren. Wellicht wil je een losse voeg- en sleuvenbeitel aanschaffen met een prettig handvat. In combinatie met een moker kun je vervolgens aan de slag met je klus. Het is ook mogelijk om een beitel te vinden die je op een machine kunt plaatsen, om zo je werkzaamheden nog sneller te laten verlopen.