Handgereedschappen

Wil je aan de slag met een klus? Dan is het belangrijk dat je hiervoor de juiste materialen gebruikt. Handgereedschappen helpen je bij een correcte uitvoering van heel veel projecten. Bij Burghouwt vind je een overzicht van alle handgereedschappen in ons assortiment en kun je daarnaast ook heel makkelijk ontdekken wat voor jouw klus de beste keuze is. Of je nu veel kluservaring hebt of niet: je kunt hier altijd vinden waar je naar op zoek bent. Wij maken het voor iedere vakman makkelijker om snel kwalitatieve materialen aan te schaffen. Bekijk hier je mogelijkheden en kies voor topkwaliteit en snelle verzending.

Lees meer

Populairste producten

Wat valt er onder handgereedschappen?

Onder handgereedschappen vallen alle gereedschappen die je in je hand houdt en die ook met de handen in beweging worden gebracht. Er zijn dan ook heel veel verschillende soorten handgereedschappen die je kunt gebruiken voor uiteenlopende klussen. Als het gaat om deze gereedschappen heb je de keuze uit diverse soorten. Denk hierbij niet alleen aan hamers en handzagen, maar ook aan beitels, metselgereedschap, knipgereedschap, drijvers, sleutels, tangen, tuingereedschap en meer. Door de ruime keuze van handgereedschappen is het altijd mogelijk om een stuk gereedschap te vinden waarmee jij een specifieke klus uitvoert. Bij Burghouwt vind je een zeer ruim assortiment met tal van gereedschappen die jij met de hand bedient.

De klussen die je kunt uitvoeren met handgereedschappen

Er zijn tal van klussen die je kunt uitvoeren met het gebruik van handgereedschappen. Zo gebruik je bijvoorbeeld schildergereedschap als kwasten en rollers voor het aanbrengen van een verflaag op een wand of plafond en gebruik je metselgereedschap als voegensnijders en -kammen voor het aanbrengen en schoonmaken van metselwerk na het voegen. Er zijn zoveel verschillende soorten handgereedschappen en toepassingen, dat het altijd mogelijk is om iets te vinden dat aan jouw wensen voldoet. Wat heb jij nodig? Bekijk het uitgebreide online aanbod en vind via de duidelijke categorieën heel makkelijk en snel de juiste producten.

De beste keuze maken doe je zo

Hoe zorg je ervoor dat je de juiste keuze maakt op het gebied van handgereedschappen? De keuze is grotendeels gebaseerd op de klus die je gaat uitvoeren. In de meeste gevallen is duidelijk wat je nodig hebt en is het zeer eenvoudig om snel de juiste aankoop te doen. Maar het kan ook lastiger zijn wanneer je niet goed weet wat je precies moet gebruiken voor je klus? Bij Burghouwt staan onze technisch adviseurs altijd voor je klaar en zorgen we ervoor dat jij ten alle tijden het advies ontvangt dat je nodig hebt om de beste keuze te maken voor je klus. Bekijk hier het complete aanbod van handgereedschappen en schaf gegarandeerd topkwaliteit aan.

  • Grootste voorraad
    Wij hebben altijd duizenden producten op voorraad.
  • Altijd snel geleverd
    Dezelfde dag ophalen of in de meeste gevallen de volgende dag door ons geleverd.
  • Advies en service
    Verstandig bouwen. Samen met Burghouwt.