FOLIE MEUWISSEN MIOFOL BLAUW GEPERFOREERD 125G 50X2,6 MTR

Gewicht125 gr / m²
KleurTransprant / Blauw
Waterdampdoorlatendheid86 g / m² / dag
Treksterkte initieel lengterichting305 / 50 N / mm
Treksterkte initieel dwarsrichting310 / 50 N / mm
Relatieve vochtweerstand Sd28 m
Rek bij breuk lengterichting13 %
  • Breed en diep assortiment
  • Deskundig en persoonlijk advies
  • Concurrerende prijzen
  • Betalen op rekening voor bedrijven
Loading
Catalogus artikel!

Omschrijving

Details

Miofol® 125G
Miofol® 125G is een gewapende technische bouwfolie. Door de sterke UV gestabiliseerde wapening behoud Miofol® 125G de sterkte voor een extreem lange periode. De microperforatie en de densiteit van de perforatie zorgen voor de hoogst haalbare waterkering in zijn soort met behoud van zijn grote mate van dampdoorlatendheid.

Toepassing
Miofol® 125G wordt als waterkerende dampdoorlatende laag aan de buitenzijde in gevels toegepast. Door de unieke microperforatie kan het bouwvocht, in de vorm van damp, naar buiten afgevoerd worden. Tevens wordt de Miofol® 125G als tijdelijke beglazingsfolie toegepast voor het wind- en waterdicht zetten van gevelopeningen tijdens de bouw.

Verwerking
Miofol® 125G is micro geperforeerd en dient daardoor vrij van harde ondergronden verwerkt te worden. In gevels met een zachte ondergrond, bijvoorbeeld minerale wol, mag de Miofol® 125G rechtstreeks op de zachte ondergrond aangebracht worden. Miofol® 125G dient dakpansgewijsaangebracht te worden. Bij overlappen minimaal 150 mm en maximaal 200 mm aanhouden. De folie metbehulp van nieten of knellaten op de constructie aanbrengen. Miofol® 125G altijd leesbaar vanaf de buitenzijdeaanbrengen. Nieten, naden en overlappen afplakken met VAST-R® Folie tape basic. Doorvoeren en aansluitingen wind- en waterdicht afsluiten met VAST-R® Butyl tape of Tyvek® FlexWrap tape. Voor optimale waterkering en levensduur dient er VAST-R® Butyl tape onder de tengel aangebracht te worden.
Kenmerken
Kenmerk Omschrijving
Gewicht125 gr / m²
KleurTransprant / Blauw
Waterdampdoorlatendheid86 g / m² / dag
Treksterkte initieel lengterichting305 / 50 N / mm
Treksterkte initieel dwarsrichting310 / 50 N / mm
Relatieve vochtweerstand Sd28 m
Rek bij breuk lengterichting13 %
Rek bij breuk dwarsrichting16 %
Nagelscheurweerstand initieel lengte320 N, 300 N
Rollengte50 m
Meer kenmerken weergeven

Advies nodig?

Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 07.30 - 17.00 uur. Bel met een van onze medewerkers of kom langs in een van onze vestigingen.

Vind uw Burghouwt-vestiging

klantenservice