Festool Roadshow 2023

Burghouwt en Festool; een ijzersterke combinatieFestool T-18

In samenwerking met Festool organiseert Burghouwt op 10 oktober 2023 van 13:00 uur tot 18:00 uur een Festool Roadshow in en rond ons filiaal in Arnhem. Tijdens deze dag zullen tal van Festool apparaten en noviteiten de revue passeren. Ontdek de nieuwe compacte 12V accu-schroefboormachines CXS en TXS 12, de nieuwe allrounder langnekschuurmachine PLANEX LHS 2-M en de accu-plintenzaag SYMC 70. Ook kan je het unieke exoskelet EXO 18 uitproberen! Natuurlijk is er ruimte voor vragen!

Je bent van harte welkom! Klik hier om je nu aan te melden voor deze gezellige en informatieve dag! Wanneer je je inschrijft, maak je automatisch kans op een T-18 ter waarde van maar liefst €560,-. Ook kun je op deze dag deelnemen aan diverse wedstrijden en hiermee leuke prijzen winnen. Daarnaast ligt er voor elke geregistreerde bezoeker een mooi welkomstgeschenk klaar!*

* Je ontvangt hiervoor een voucher in de mail na inschrijving. Laat deze digitaal of geprint zien bij ontvangst en ontvang een leuk Festool presentje. op = op. Max 1 per klant.Maak kennis met Festool slimme accu-oplossingen

Maak tijdens de Roadshow kennis met onze slimme accu‑oplossingen voor jouw werkzaamheden. Ontdek ook de handige accessoires die jouw werk makkelijker maken en jouw helpen het beste resultaat te behalen. Twijfel je nog over een machine, de Festool productspecialisten helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en geven advies op maat!

Schroefboormachines CXS 12

Licht, compact en indrukwekkend sterk. De compacte schroevendraaier CXS 12 is je ideale helper voor de meest uiteenlopende dagelijkse klussen. De ergonomische C-constructie vergemakkelijkt door de greeppositie in de boor- en schroefas precies werken.Talrijke aanzetstukken lossen de moeilijkste toepassingen op, perfect ook voor krappe plaatsen of hoeken.

Schroefboormachine TXS 12

Licht, compact en indrukwekkend sterk. De compacte schroevendraaier TXS 12 is je ideale helper voor de meest uiteenlopende dagelijkse klussen.
De klassieke T-vorm zorgt voor eengemakkelijke hantering en een korte afstand tot het werkstuk. Talrijke aanzetstukken lossen de moeilijkste toepassingen op, perfect ook voor krappe plaatsen of hoeken.

Festool Planex
Festool CXS 12
 TXS 12Festool plintenzaag


Langnekschuurmachine PLANEX LHS 2-M

De PLANEX M is de allrounder onder onze langnek-schuurmachines. Uitpakken uit de transporttas, inschakelen en aan de slag. Met de excentrische schuurbeweging bereik je hoogwaardige oppervlakken op wanden en plafonds. De regelbare afzuiging zorgt voor moeiteloos schuren van muren en plafonds - om armen en rug te ontlasten. De werklengte van 1,4 m is ideaal voor alle standaardkamerhoogtes. Met de praktische T-greep is zelfs een grotere reikwijdte mogelijk

Accu-plintenzaag SYMMETRIC SYMC 70 EB-Basic

Sneller naar je beste resultaat. Met de SYMMETRIC zaag je plinten twee keer zo snel als met een afkortzaag - precies en zonder rekenwerk. Met de afschuining kunnenbinnen- en buitenhoeken gemakkelijk worden opgenomen en overgebracht naar het symmetrisch lopende aanslagsysteem. Je zaagt met één instelling beide kanten van een hoek precies passend op maat. De wielen brengen de accu-plintenzaag in een handomdraai in de juiste positie en maken je in combinatie met het dubbele-accusysteem zo mobiel als nodig is. Geen kabels die in de weg zitten - voor een optimale workflow, zelfs in kleine ruimtes.
Beleef de Festool roadshow van 2022

Schrijf je in!

Ben jij klaar voor de Festool Roadschow 2023, en wil jij hierbij zijn? Schrijf je hier in en we zien je terug op 10 oktober 2023 bij Burghouwt Arnhem!