Verlichting en Armaturen

Als je verlichting moet plaatsen of vervangen, is het belangrijk om hiervoor de juiste producten gebruiken. Er zijn heel veel verschillende soorten verlichting, maar ook andere belangrijke onderdelen die je wellicht nodig hebt. In je zoektocht naar verlichting en armaturen kun je altijd bij Burghouwt terecht. In de webshop vind je niet alleen een ruim aanbod, maar ben je ook verzekerd van de beste kwaliteit. We werken alleen samen met topmerken. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat jij goede producten koopt waarmee je jouw klus op de juiste manier kunt uitvoeren. Ontdek hier alle verlichting en armaturen!

Lees meer

Welke mogelijkheden zijn er?

Ben je op zoek naar verlichting en armaturen? Dan is het goed om te weten welke mogelijkheden je hebt bij Burghouwt. In de uitgebreide webshop vind je tientallen opties om uit te kiezen. Bekijk de diverse soorten verlichting: van TL-buizen en spaarlampen tot gloeilampen en LED-verlichting. Ook als het gaat om toebehoren van verlichting en armaturen, zoals bevestigingsclips, verhuisfitting en meer kun je in de webshop terecht voor een compleet aanbod. Bij Burghouwt vind je alles op het gebied van verlichting en armaturen, zodat je ieder project goed kunt uitvoeren.

In 3 stappen de juiste keuze maken

Het ruime aanbod heeft als grote voordeel dat je er zeker van bent dat je het product kunt vinden dat aan je wensen voldoet. Anderzijds kan het ook lastig zijn om te bepalen wat je het beste kunt kiezen. Hier lees je hoe je in 3 stappen de juiste keuze maakt.

-
  • Stap 1: Bepaal het project. Als eerste stap is het slim om te bepalen wat je precies gaat doen. Ga je verlichting vervangen of wordt er in een nieuw pand verlichting geplaatst? Dit heeft invloed op de producten die je nodig hebt.
  • -
  • Stap 2: Kies de verlichting. Steeds meer mensen kiezen voor LED-verlichting en dat is niet voor niets. Dit is niet alleen zuiniger, maar het heeft ook een langere levensduur. Anderzijds is het duurder dan gloeilampen. Ontdek alle opties voor verlichting.
  • -
  • Stap 3: Vergelijk de opties. Het is belangrijk om de verschillende mogelijkheden te vergelijken. Denk aan soorten verlichting en type armaturen. Kijk niet alleen naar details en specificaties, maar ook naar merk en prijs. Bij Burghouwt bieden we alleen producten aan van de beste merken!

Online bestellen doe je hier

Het bestellen van jouw verlichting en armaturen hoeft helemaal niet veel moeite te kosten. Bij Burghouwt maken we het je graag zo makkelijk mogelijk en zorgen we ervoor dat je snel en eenvoudig de beste producten kunt bestellen. Online vind je een handig overzicht van al onze producten. Je navigeert snel naar de juiste pagina waar je alle verlichting en armaturen kunt bekijken. Ook maak je handig gebruik van onze filters, waarmee je nog sneller vindt waar je naar op zoek bent. Gevonden wat je zocht? Plaats dan jouw bestelling in slechts een paar muisklikken. Daarna zorgen wij dat het zo snel mogelijk jouw kant op komt.