Rook- en Koolmonoxidemelders

Veiligheid gaat boven alles: daar geloven we bij Burghouwt heilig in. En een van de manieren waarop we dit willen waarborgen, is door topkwaliteit producten aan te bieden. Goede producten zorgen ervoor dat een klus goed is uit te voeren, maar daarnaast ben je ook verzekerd van een goed resultaat en een lange levensduur. Ook als het gaat om rook- en koolmonoxidemelders ben je bij Burghouwt aan het juiste adres. Hier vind je melders van de beste merken. Door het aanbieden van topkwaliteit maak jij de beste keuzes. ‘Verstandig bouwen, samen met Burghouwt’ is niet voor niets al jaren onze slogan.

Lees meer

Het belang van rook- en koolmonoxidemelders

Het plaatsen van rook- en koolmonoxidemelders is van groot belang. Het is per juli 2022 zelfs verplicht om op iedere verdieping van de woning een rookmelder te hangen. Een rookmelder detecteert rook snel en kan je daardoor nog sneller waarschuwen. Op deze manier kunnen grote woningbranden worden voorkomen. Het is niet alleen verplicht, maar zorgt daarnaast ook nog eens voor een hogere veiligheid in woningen en bedrijfspanden. Ook het hebben van een koolmonoxidemelder brengt voordelen met zich mee. Deze melder detecteert een te hoge concentratie van koolmonoxide. Teveel koolmonoxide is erg gevaarlijk, met name omdat je dit niet ziet, ruikt of proeft. Het wordt dan ook aangeraden om per woning tenminste één koolmonoxidemelder te hangen.

Ontdek het Burghouwt assortiment

Burghouwt heeft verschillende producten in het assortiment. Als het gaat om rookmelders zijn er niet alleen diverse vormen verkrijgbaar, maar ook uiteenlopende merken en accessoires. Op deze manier ben je in de gelegenheid om een goede keuze te maken. Koolmonoxidemelders zijn ook volop verkrijgbaar in de webshop. Het is erg belangrijk om een goed functionerend apparaat aan te schaffen. Uit onderzoek is gebleken dat lang niet alle melders van topkwaliteit zijn. Bij Burghouwt kun je er wel verzekerd van zijn dat je kiest voor goede kwaliteit. Hier vind je alleen de allerbeste merken. De rook- en koolmonoxidemelders in de webshop zijn van hoge kwaliteit en zorgen dan ook voor meer veiligheid.

Zo ontvang je je producten snel in huis

Met alle rook- en koolmonoxidemelders op één plek ben je goed in staat om het aanbod te bekijken en producten met elkaar te vergelijken. Ook als je vragen hebt over een van de producten ben je bij Burghouwt op de juiste plek. We helpen je graag in het maken van de beste keuzes voor jouw klus. Een nieuwe rookmelder plaatsen of een oude koolmonoxidemelder vervangen? Het maakt niet uit wat voor klus je moet uitvoeren: bij Burghouwt vind je altijd wat je nodig hebt. Bestellen maken we graag minstens zo makkelijk, zodat je jouw producten snel in huis hebt en aan de slag kunt met de klus!